piterol Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Serdecznie chciałbym wszystkich powitać. Tematyką piwną interesuję od dawna jednak piwowarstwem domowym znacznie krócej więc forum jest idealnym miejscem do czepania wiedzy. Sprzęt juz idznie surowce również więc pierwsza samodzielna warka z zacieraniem nadchodzi. Oby tylko wyszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witaj na forum:) Jak będziesz czytał, to i piwo wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 pierwsza warka bardzo szybko wychodzi, zazwyczaj w 2 tygodnie po nagazowaniu Witaj i samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Miło powitać nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 I jo witom sąsiada. Z zacieraniem na pewno wyjdzie, tylko jeszcze okaże się jakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterol Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Dzięki za powitanie! No tak to mnie jeszcze nie przywitano:okey: Będę ważył Ale Pale z gotowego zestawu na bazie słodu bo nie czas jeszcze na własne receptury Edytowane 3 Września 2010 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam i ja i powodzenia życzę. Ale nie mogę się powstrzymać: Będę ważył Ale Pale z gotowego zestawu na bazie słodu Rozumiem, że piszesz o ważeniu słodu przed warzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam kolejnego piwowara ze Śląska Życzę powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Dolny Śląsk też wita kolejnego piwnie zakręconego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Infam też chce się przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiluśMax Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 I ja witam sasiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi