zebros512 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Cześć, Nazywam się Kamil. Stoje właśnie przed zrobieniem pierwszej warki z brewkitu. Forum znalazlem szukając informacji na temat piwowarstwa domowego. Mam nadzieję, że znajde tutaj duzo świetnych informacji! Pozdrawiam, elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Powodzenia w pierwszym piwie - i w.kazdym kolejnym też! No i owocnego dyskutowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Powodzenia w nowej pasji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weislo Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Wszystkiego smacznego!!!Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 W dniu 20.10.2021 o 16:26, zebros512 napisał: Mam nadzieję, że znajde tutaj duzo świetnych informacji! Oczywiście. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi