skybert Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Czy macie jakiś patent na czyszczenie drobnej siatki jak w hop stoperze? Po kilkunastu warkach jest praktycznie zatkana Próbowałem węglanem sodu i nadwęglanem sodu ale nieskutecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 W zmywarce próbowałeś?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Hopstoper, hopspider wrzucam na noc do wiadra z kretem, wychodzi nówka sztuka skybert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 NaOH w wiadrze na dłuższy czas. Szczoteczka do paznokci i strumień wody - mocny strumień z pistoletu ogrodowego. U mnie zawsze jedna z tych dwóch metod działa. skybert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aethelwulf Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Myjka ciśnieniowa powinna dać radę. skybert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Wiaderko gorącej wody z tabletka do zmywarki. Albo do zmywarki. Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Myję karcherem skybert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Chmielić w garze, a filtrować przez spider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Umyłem wstępnie w zmywarce i kilka dni w NaOH + kostka do zmywarki. Potem przedmuchałem trochę sprężonym powietrzem. Efekt całkiem ok. Myjka ciśnieniowa będzie chyba na koniec najlepsza ale nie chce mi się w zimie wyciągać i odkręcać wody. Spróbuję na wiosnę. Dzięki za sugestie. W dniu 18.01.2022 o 22:19, Hary86 napisał: Chmielić w garze, a filtrować przez spider. Pomysł dobry ale nie dla mnie. Chłodzę dwoma wymiennikami i muszę mieć w miarą czystą brzeczkę bo zapcham wymienniki, dodatkowo szkoda pompek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 W zmywarce myłes na krótkim programie czy na jakim? Ja ostatnio włożyłem chłodnice zanurzeniowa z karbowanej nierdzewki do zmywarki na najdłuższy program i najwyższą temperaturę. Jak się umyło to nawet miedziane druty, którymi jest związana chłodnica wyglądają jakby z huty wyjechały dopiero a chłodnica lśniWysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Mir As i skybert 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Myłem na jakimś zwykłym, góra, dół 60 st. chyba. Umyję raz jeszcze z ustawieniami jak piszesz, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi