wilko Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam Was wszystkich! Mam na imię Tomek, pisze z Lublina. Od dłuższego już czasu dojrzewała we mnie ochota na samodzielne warzenie piwa. Do niedawna tylko chłonąłem wiedzę czytając forum. Dzięki, jest na prawdę pomocne. Trochę ponad dwa tygodnie temu popełniłem swoją pierwszą warkę i planuję warzyć dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witaj pytaj warz i łykaj A co wybrałeś na pierwszą warkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Cześć, witaj na forum i udanej przygody z piwowarstwem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 I ja witam, To żeś zacierał czy z puszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Wybrało się Żytnie. Zestaw z CP. Zacierane dekokcyjnie dwuwarowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witam, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witam kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi