Skocz do zawartości

Płynny ekstrakt


Nazwa użytkownika

Rekomendowane odpowiedzi

Ja używałem Gozdawy. W płynie i w proszku.Z obu byłem zadowolony. W płynie podrzewalem w mikrofali do uzyskania płynności. W proszku mieszałem w
letniej wodzie bo się zbryla skubaniec. Teraz bym dał do kolby i postawił na mieszadle

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

W dniu 21.03.2022 o 08:26, Nazwa użytkownika napisał:

Chyba wybiorę Bruntala. Na internetach znalazłem takie coś

 

https://allegro.pl/oferta/ekstrakt-slodowy-niechmielony-ciemny-1-2kg-brewa-10784872139

To słód ukraiński piekarniczy. Widzę że co pół roku zmieniają etykietę. Chleb wychodzi z nim świetny. Piwo puste i kwaskowate.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.