Skocz do zawartości

Polski east coast, nuda na lato.


Piotr Ba

Rekomendowane odpowiedzi

Nuda na lato do szybkiego spożycia. Ekstrakt 13, zasyp 3,8 kg pale ale, 0,2 kg  karmelowy 60 i 0,2 kg pszenicy. Chmielenie : marynka 20 gramów na goryczkę i koniec. Potem na zimno pójdzie 40 gramów lubelskiego. A i zacierano w 68 st C liczę na odfermentowanie do 3. Zadano gęstwę us-05. Takie piwo juz fermentuje zadowolony jestem z tej warki 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.