krzysztof1970 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam, Mam na imię Krzysztof. Własne piwo robię od 6 lat. Niestety z powodów czasowo-lokalowych dotychczas robiłem je z brew-kit'ów (tzw konserw). Od listopada br mam zamiar przejść na wyższy stopień wtajemniczenia. Cały niezbędny sprzęt, słody i inne potrzebne rzeczy już mam. Literaturę i forum czytam od wielu lat. Proszę o wyrozumiałość i pomoc. PS ze swej strony deklaruję pomoc przy wyrobie nalewek i win wszelakich rodzajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam. Przez sześć lat się ukrywałeś?! Zacieraj bo to jedynie słuszna droga Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam na forum i życzę powodzenia w zacieraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Witam i ja Edytowane 26 Września 2010 przez Yanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Witam.... Ja na razie uparcie i stanowczo "warzę" z brew-kitów. Piwa wychodzą dobre. Mam nadzieję, że wymienimy się uwagami dot. brew-kitów (smaki, smaczki). Pozdrawiam !!! p.s. w swoim czasie zapytam o nalewki i wina... Edytowane 27 Września 2010 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam i ja. Opisuj swoje poczynania, nas już poznałeś przez te 6 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witaj. Ja machnąłem właśnie swoja pierwszą warkę piwa o nazwie "moje pierwsze", do Ciebie brakuje mi jeszcze 5 lat 364 dni doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 I ja witam i życzę powodzenia w zacieraniu. 6 lat bez zacierania to ciężko będzie pewnie się przestawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkii Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Czołem kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dziękuję za ciepłe słowa. Jestem trochę zakręcony z powodu przeprowadzki ale to już końcówka. Nie mogę się już doczekać rozpoczęcia sezonu piwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi