Pingwinho Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 On 7/16/2022 at 4:54 PM, czeski_skoczek said: mam nadzieje, że nie złapie jakiejś bakterii Im m niej w nim będziesz dłubał i zaglądał, tym większa szansa że nic się nie stanie. Wiem, że o to ciężko na początku, ale cierpliwość to największa cnota piwowara. Tym niemniej - jak w piwie jest już alkohol to ciężej o infekcje, a pierwsze zawsze smakuje wybornie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Ba Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 21 godzin temu, Pingwinho napisał: Im m niej w nim będziesz dłubał i zaglądał, tym większa szansa że nic się nie stanie Żeby to było takie proste recepta na zapobieżenie infekcji, tak jednak w piwowarstwie to nie działa. Nie otwieraj wiadra przez 3 tygodnie tak poza tym, po tym czasie już butelkuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się