krzychoo Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Witam wszystkich, czy spotkał już ktoś w jakimś polskim sklepie piwowarskim fermentor Coopers'a https://www.diybeer.com/au/coopers-diy-beer-fermenting-vessel-23l.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 29 minut temu, krzychoo napisał: fermentor Coopers'a Na ślepo obstawiam, że najszybciej będzie miał go w ofercie Browin. edit: nie mają - wydawało mi się, że są dystrybutorami Coopersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Wysłałem do Coopers AU e-mail z prośbą o podanie kontaktu do firm z polski które handlują z nimi bezpośrednio. Jak dostane odpowiedź to będę "męczył" polskiego dystrybutora. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 W Europie widziałem ceny rzędu 100Eu, więc to średnio opłacalny interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Może to być powód braku tego sprzętu w naszych sklepach. Dam znać jeśli coś ustalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Coopers Australia poleciło sklep z Finlandii, gdyż tam najbliżej dostarczali takie fermentory. W Melkkobrew dostępny jest jedynie zestaw w promocyjnej cennie 54,90 € + 35 € kosztów dostawy. Troszkę za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi