jojcarz Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Hej, Marcin z tej strony. Chciałem sie przywitać więc się witam i pozdrawiam. ? Robieniem piwa domowego już ponadz 10 lat się zajmuję.... ale coś dużo czasu nie ma aby w ciągu roku sporo warzyć. A jak by było dużo czasu na robienie piwa, to później trzeba pić.... a taaak dużo pić też nie chcę/nie mogę .... więc sobie tak powoli skrobię. Raz kita się zrobi a i zacieranie też się wplecie. W czasie pisania, (oczywiście nie, że dosłownie) ale generalnie wracam go kegów i sprzęcik sobie zbieram. Więcej pewnie bedę pisał przy okazji. Serdecznie pozdrawiam wszystkich i udanego warzenia życzę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Powodzenia, pozdrowienia, do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Czołem Dyszka to już niezły staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi