Reters Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Witam wszystkich. Kilka dni temu kupiłem zestaw do warzenia piwa ze sklepu Marxam jednak mogę warzyć tylko piwo z breviktów. Brak warunków i odpowiedniej wiedzy. Dostałem w zestawie surowce do piwa APA I myślę że z tej propozycji: https://marxam.pl/zestawy-surowcow-zestaw-surowcow-american-pale-ale-apa-i,c54,p670,pl.html I teraz sprawa jest taka, że chciał bym nawiązać znajomość z doświadczonym piwowarem z Wołomina lub okolic Warszawy by podarować mu ten zestaw by się u mnie nie zmarnował i może kilka piwek dał by mi do spróbowania, bo jestem świadomy że zacieranie to zacieranie;) Jak byśmy się porozumieli to czasami bym kupił dany zestaw do innego piwa i był bym wdzięczny za jego uwarzenie i oczywiście byśmy się ze wszystkim odpowiednio rozliczyli:) Kwestia oby się w miarę blisko siebie mieszkało. Jeśli ktoś był by zainteresowany taką współpracą to piszcie tutaj lub do mnie w prywatnej wiadomość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 https://www.piwo.org/membermap/ Sprawdź na mapie. Chyba, że jesteś funkcjonariuszem policji skarbowej albo izby celnej wtedy nie sprawdzaj Aethelwulf i Fekaliusz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Ha,ha,ha to już wolał bym pracować w kryminalnej, chociaż bym łapał zwyrodnialców co krzywdzą innych? Dzięki za mapkę!! Skorzystam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Hej Ponownie. Jeśli jest ktoś z Wołomina lub okolic i chciał by odkupić ode mnie ten zestawik to dajcie znać. I tak mi leży, sprzedam za dobrą cenę? Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Reters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Ogłoszeniu już nie aktualne zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi