pawelszu Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Witam wszystkich Mam na imię Paweł, bawie sie w warzenie Piwa od ok 8 miesięcy. Do tej pory zrobiłem ok 15 warek - 100% to odmiany IPA. Robie wszystko pod Siebie i syna a my lubimy głównie IPY Piwem krawftowym można powiedzieć że interesuje sieprawie od początku rewolucji. Pamiętam pierwsze warki Ataku Chmielu, Rowing Jacka czy Pacyfica. Ale największy przełom dla mnie to była American Ipa wg receptury Dziełaka uwarzona przez Browar Ciechan. Jak wspominam cały czas jedno z najlepszych piw jakie pilem (oczywiście pierwsze warki) Teraz coś tam warze ale jeszcze dużo nauki przedemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Witaj na forum, powodzenia w warzeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Cześć Najważniejsze, aby syn pełnoletni był Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi