Glapson Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Cześć wszystkim, Jestem nowy na forum, swoją pierwszą przygodę z własnym piwem miałem już 15 lat temu ale przez ten czas wiele nie uwarzyłem, dopiero teraz udało mi się zrobić moją drugą warkę, surowce do trzeciej już czekają w garażu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i niewątpliwie do usłyszenia w którymś z wątków, jako że od teraz zamierzam bawić się w to duuużo częściej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Pozdrowienia i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarinho Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopser Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Siemanko, jaki masz swoj ulubiony styl? powodzonka i cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glapson Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 4 godziny temu, Mopser napisał: Siemanko, jaki masz swoj ulubiony styl? powodzonka i cierpliwości Generalnie pszeniczne, szczególnie witbier (to właśnie będzie moja kolejna warka, z zacieraniem), chociaż ostatnio coraz bardziej przekonuję się do stoutów i porterów. Do tej pory ich nie trawiłem ale chyba gust mi się zmienia... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi