hardy_pol Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Hello world Jestem jeszcze przed uwarzeniem pierwszej warki (zapewne będzie to z brewkitu). Na razie jeszcze wertuję forum i mam nadzieję, że koledzy pomogą mi w ewentualnym doradzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopser Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Hej, polecam książkę Palmera, mega dużo wiedzy. Wystarczająco na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Cześć Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Siema. Pomożemy brewkitów trochę przerobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Cześć Choć jestem tu dosyć świeży i nie mam doświadczenia w warzeniu piwa to już od kilku dni w fermentorze znalazła się moja druga warka właśnie z brewkit-u Jak wyszło? tego jeszcze nie wiem bo dopiero w niedzielę zabutelkowałem i pewnie opiszę to w wątki w jakim pytałem. Polecam dużo czytać, przemyśleć jakie piwo masz ochotę warzyć i brać pod uwagę warunki jakie możesz zapewnić. Ja sam lubię piwa typu Pils czy Lager jednak nie mam odpowiednich warunków na dzień dzisiejszy i poszedłem w innym kierunku. Dużo można tu przeczytać. Pozdrawiam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi