wojtekk Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Hej, orientujecie się czy działa jeszcze jakiś sklep online przy słodowni. Z tego co widzę ostała się optima jednak słodów podstawowych brak w magazynie pisałem do nich jednak bez odpowiedzi. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Wszystkie słodownie wyszły ze sprzedaży detalicznej, o Optimie było gdzieś na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) 2 godziny temu, wojtekk napisał(a): Hej, orientujecie się czy działa jeszcze jakiś sklep online przy słodowni. Z tego co widzę ostała się optima jednak słodów podstawowych brak w magazynie pisałem do nich jednak bez odpowiedzi. Pzdr Do Optimy trzeba dzwonić. Tam jeszcze słodkie lata 70 i w strukturze i w administracji są. Brałem na początku roku od nich słód żytni na worki ale musiałem sam zawitać do nich. Wiem, że detalicznie jeszcze sprzedają. Edytowane 25 Maja 2023 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien844 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Tak sprzedają ale odbiór osobisty a dodzwonić się do nich czy odpowiedź na email masakra zero kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien844 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Jest możliwość kupna całej palety(750kg) w dobrej cenie w Soufflet ale najlepiej z jednego regionu jak się zbiorą osoby. Płatność z góry i transport samej trzeba ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Dwa lata temu kontaktowałem się ze słodownią w Bruntalu i byli skłonni sprzedać 100 kg (o tyle pytałem), wychodziło po ok. 2,50zł za kilo. Niestety drugie tyle kosztowałaby wysyłka, więc odpuściłem. Gdybym mieszkał przy granicy pewnie bym sobie przywiózł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien844 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 10 godzin temu, x1d napisał(a): Dwa lata temu kontaktowałem się ze słodownią w Bruntalu i byli skłonni sprzedać 100 kg (o tyle pytałem), wychodziło po ok. 2,50zł za kilo. Niestety drugie tyle kosztowałaby wysyłka, więc odpuściłem. Gdybym mieszkał przy granicy pewnie bym sobie przywiózł. Napislame z ciekawości do Bruntalu Pilzneński 3.60 zł za kilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 15 godzin temu, Alien844 napisał(a): Napislame z ciekawości do Bruntalu Pilzneński 3.60 zł za kilo. A w soufflet po ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien844 Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 3.85 zł pilźnienski. https://piwo.org/forums/topic/35978-cena-słodu/#comment-562441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi