bubuś Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Będę na 100% , ale miejsca noclegowego nie rezerwuję ( mieszkam na miejscu ) Co do infekcji , to chyba mam jeszcze mojego letniego pszeniczniaka ( super nagazowany ocet piwny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Zrobię wszystko by tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 widzę że zainteresowanie duże więc i ja się dopiszę jako chętny, o ile miejsc wystarczy spróbuję i ja dołączyć - być może z lepszą połową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Bogdan z Gabi znaleźli już w Wiśle odpowiednio miejsce - pod koniec miesiąca spotykamy się tam na pierwszy rekonesans. Nie powinno być problemów z miejscem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Bogdan z Gabi znaleźli już w Wiśle odpowiednio miejsce - pod koniec miesiąca spotykamy się tam na pierwszy rekonesans. Nie powinno być problemów z miejscem. Daj znać to może umówimy się na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Bogdan z Gabi znaleźli już w Wiśle odpowiednio miejsce - pod koniec miesiąca spotykamy się tam na pierwszy rekonesans. Nie powinno być problemów z miejscem. Elroy, myślę , że "szef części plenerowo-rozrywkowej" ( ) też powinien być obecny w oględzinach miejsca zlotu. Chętnie zjawię się na miejscu, daj tylko znać gdzie i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Daj znać to może umówimy się na piwo Może nam się uda na cały weekend wyjechać, więc mam nadzieję, że będzie okazja Elroy, myślę , że "szef części plenerowo-rozrywkowej" ( ) też powinien być obecny w oględzinach miejsca zlotu. Chętnie zjawię się na miejscu, daj tylko znać gdzie i kiedy. Racja racja ! Dam Ci znać, jak będzie wiadomo dokładnie kiedy jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Daj znać to może umówimy się na piwo Może nam się uda na cały weekend wyjechać' date=' więc mam nadzieję, że będzie okazja Elroy, myślę , że "szef części plenerowo-rozrywkowej" ( ) też powinien być obecny w oględzinach miejsca zlotu. Chętnie zjawię się na miejscu, daj tylko znać gdzie i kiedy. Racja racja ! Dam Ci znać, jak będzie wiadomo dokładnie kiedy jedziemy Jeszcze kilka osób i numerację zlotów poprawić będzie trzeba z 2 na 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A czy informacja o stylach konkursowych już dojrzała do publikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A czy informacja o stylach konkursowych już dojrzała do publikacji? Tak, wieczorkiem podam info co do stylu. Muszę się jeszcze jednej rzeczy dopytać naszego merytorycznego opiekuna konkursowego edit: bo kategoria będzie jedna i wskazuje wszystko na to, że co roku ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 To ja już tymczasem podpalam pod garem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gal Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Okropnie to źle, bo pewnie wtedy będę musiał wyjechać do Niemiec WHY??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 To już fakt ? II edycja konkursu odbędzie się w kwietniu 2011 w kategorii piw Marcowych Piwo Marcowe i Oktoberfest to to samo piwo - dość mocny lager bursztynowy, o słodowym smaku, umiarkowanie chmielony, warzony w marcu i leżakowany całe lato, do wypicia jesienią, np. w trakcie festynu Oktoberfest w Monachium. Zadam trudne pytanie: dlaczego na konkurs w kwietniu wybrano kategorię piwa, które według stylu powinno być gotowe na październik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 To już fakt ? II edycja konkursu odbędzie się w kwietniu 2011 w kategorii piw Marcowych Piwo Marcowe i Oktoberfest to to samo piwo - dość mocny lager bursztynowy' date=' o słodowym smaku, umiarkowanie chmielony, [b']warzony w marcu i leżakowany całe lato[/b], do wypicia jesienią, np. w trakcie festynu Oktoberfest w Monachium. Zadam trudne pytanie: dlaczego na konkurs w kwietniu wybrano kategorię piwa, które według stylu powinno być gotowe na październik? Żeby świeże było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 WOGOSZ, ale jesteś wścibski wszystko byś chciał wiedzieć. Tak na poważnie to chyba decyzja ELROYA. Mnie ta kategoria nie przeszkadza. Lubię to piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Wogoszu Niestety nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nikt tego nie rozpatrywał w tych kategoriach Musicie bardzo mocno uwierzyć w to, że to jednak jest październik i wysłać piwa na konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Poproszę 2+2. Nie byłem na pierwszym zlocie i sądzę, że to najwyższy czas na spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Będę starał się pojawić z jedną, może dwoma osobami. Niestety dopiero w kwietniu będę wiedział czy w tym czasie mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Choć staż tu mam minimalny to bardzo postarał bym się być. Niekoniecznie nawet z noclegiem jakby był z nim problem bo w sumie do Wisły specjalnie daleko nie mam a i rybnicki PKS tam kursuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tomku zdradź jakieś nowości w temacie, już się nie mogę doczekać zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jako tako nowości większych brak. Kwiecień w Wiśle i Krokusie potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak córka się dowiedziała, że to w Wiśle, to stwierdziła, że ona chce "odwiedzić Adama Małysza". Czyli pewnie jednak przyjadę z moimi damulkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A to bardzo się cieszę, że zawitasz Przy okazji. Formularz rejestracyjny, wraz z wszystkimi szczegółami organizacyjnymi będzie dostępny od poniedziałku 7.02.2010 do 7.03.2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Już się nie mogę doczekać informacji a co dopiero całego Zlotu. Czas najwyższy piwo na konkurs mieć już prawie pod ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A to bardzo się cieszę, że zawitasz Przy okazji. Formularz rejestracyjny, wraz z wszystkimi szczegółami organizacyjnymi będzie dostępny od poniedziałku 7.02.2011 do 7.03.2011 W dacie wszystko ok? Rok 2010? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi