Saperinho1337 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 witam , chcialbym zamknąć swoje piwo w czyms innym niz butelki , najbardziej interesowaly mnie kegi pet , ale nie mam zbyt duzego budżetu zeby kupywac teraz butle z co2 itp , jest jakas alternatywa do pakowania piwa bez co2? , moze są kegi juz napelnione co2 ? Jesli są to co co byloby mi potrzebne , jakies zawory? Kraniki ? , skąd kupic takie cos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 56 minut temu, Saperinho1337 napisał(a): witam , chcialbym zamknąć swoje piwo w czyms innym niz butelki , najbardziej interesowaly mnie kegi pet , ale nie mam zbyt duzego budżetu zeby kupywac teraz butle z co2 itp , jest jakas alternatywa do pakowania piwa bez co2? , moze są kegi juz napelnione co2 ? Jesli są to co co byloby mi potrzebne , jakies zawory? Kraniki ? , skąd kupic takie cos ? Jak chcesz wypchąc piwo z tekich petów bez butli? ps pozostają Tobie pety 1,5-2l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łachim Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Można lecieć na zasobniku i kartridżach CO2, ale wyjdzie niewiele taniej na wstępie i dużo drożej w użytku. Są jeszcze party kegi, ale nie używałem, to się nie wypowiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szumidło Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 https://twojbrowar.pl/pl/akcesoria-piwowarskie/rozlewnia/zestaw-do-kegowania-party-4x5l Butelki, kapsle i CO2 z cukru za ok. 50 gr jednak tańsze... 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts