Saperinho1337 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 witam , chcialbym zamknąć swoje piwo w czyms innym niz butelki , najbardziej interesowaly mnie kegi pet , ale nie mam zbyt duzego budżetu zeby kupywac teraz butle z co2 itp , jest jakas alternatywa do pakowania piwa bez co2? , moze są kegi juz napelnione co2 ? Jesli są to co co byloby mi potrzebne , jakies zawory? Kraniki ? , skąd kupic takie cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 56 minut temu, Saperinho1337 napisał(a): witam , chcialbym zamknąć swoje piwo w czyms innym niz butelki , najbardziej interesowaly mnie kegi pet , ale nie mam zbyt duzego budżetu zeby kupywac teraz butle z co2 itp , jest jakas alternatywa do pakowania piwa bez co2? , moze są kegi juz napelnione co2 ? Jesli są to co co byloby mi potrzebne , jakies zawory? Kraniki ? , skąd kupic takie cos ? Jak chcesz wypchąc piwo z tekich petów bez butli? ps pozostają Tobie pety 1,5-2l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Można lecieć na zasobniku i kartridżach CO2, ale wyjdzie niewiele taniej na wstępie i dużo drożej w użytku. Są jeszcze party kegi, ale nie używałem, to się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumidło Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 https://twojbrowar.pl/pl/akcesoria-piwowarskie/rozlewnia/zestaw-do-kegowania-party-4x5l Butelki, kapsle i CO2 z cukru za ok. 50 gr jednak tańsze... 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi