Szwed Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IR2MdaD_nKo Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Wchodzę w to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 To trzeba pić 9 piw dziennie 2 piwa na śniadanie 1 piwo na drugie śniadanie 3 piwa do obiadu 1 piwo na podwieczorek 2 piwa do kolacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Śmiać się, płakać? Ehh, otwórz następne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Taka jest matematyka. Przecież jest szansa, że butelki podrożeją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IR2MdaD_nKo Kur........, a ja płacę dwa zdrowotne Trzeba będzie to zweryfikować Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Taka jest matematyka.Przecież jest szansa, że butelki podrożeją. No bo szansy na podwyżkę emerytury nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Taka jest matematyka.Przecież jest szansa, że butelki podrożeją. Teraz już wiem dlaczego mam problemy z odkupieniem butelek ze sklepów, ludzie nie oddają, zbierają na emerytury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skybert Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Nie od dzis wiadomo że ZUS to jedna z największych porażek rządów Polski po '89 roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryush Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Jeden z moich ulubionych pisarzy SF powiedział kiedyś mniej więcej tak (cytat niedokładny): "Jestem za likwidacją ZUS-u. Bo cóż jest złego w zlikwidowaniu zorganizowanej grupy przestępczej?!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 "Jestem za likwidacją ZUS-u. Bo cóż jest złego w zlikwidowaniu zorganizowanej grupy przestępczej?!". Ja słyszałem inną wersję (również nie mam pewności co do dokładności cytatu): "ZUS jest z pewnością organizacją przestępczą. Ale nie można ją nazwać zorganizowaną". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Jeden z moich ulubionych pisarzy SF powiedział kiedyś mniej więcej tak (cytat niedokładny): "Jestem za likwidacją ZUS-u. Bo cóż jest złego w zlikwidowaniu zorganizowanej grupy przestępczej?!". Pilipiuk? Coś o Wędrowyczu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts