Szwed Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IR2MdaD_nKo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Wchodzę w to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 To trzeba pić 9 piw dziennie 2 piwa na śniadanie 1 piwo na drugie śniadanie 3 piwa do obiadu 1 piwo na podwieczorek 2 piwa do kolacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gal Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Śmiać się, płakać? Ehh, otwórz następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Taka jest matematyka. Przecież jest szansa, że butelki podrożeją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IR2MdaD_nKo Kur........, a ja płacę dwa zdrowotne Trzeba będzie to zweryfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Taka jest matematyka.Przecież jest szansa, że butelki podrożeją. No bo szansy na podwyżkę emerytury nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Taka jest matematyka.Przecież jest szansa, że butelki podrożeją. Teraz już wiem dlaczego mam problemy z odkupieniem butelek ze sklepów, ludzie nie oddają, zbierają na emerytury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie od dzis wiadomo że ZUS to jedna z największych porażek rządów Polski po '89 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jeden z moich ulubionych pisarzy SF powiedział kiedyś mniej więcej tak (cytat niedokładny): "Jestem za likwidacją ZUS-u. Bo cóż jest złego w zlikwidowaniu zorganizowanej grupy przestępczej?!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 "Jestem za likwidacją ZUS-u. Bo cóż jest złego w zlikwidowaniu zorganizowanej grupy przestępczej?!". Ja słyszałem inną wersję (również nie mam pewności co do dokładności cytatu): "ZUS jest z pewnością organizacją przestępczą. Ale nie można ją nazwać zorganizowaną". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Jeden z moich ulubionych pisarzy SF powiedział kiedyś mniej więcej tak (cytat niedokładny): "Jestem za likwidacją ZUS-u. Bo cóż jest złego w zlikwidowaniu zorganizowanej grupy przestępczej?!". Pilipiuk? Coś o Wędrowyczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi