Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 23 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Mi taki poziom gazu i piany odpowiada. Wasze zdrówko Piwo wyszło tak fajne, że za tydzień będzie tylko wspomnieniem ;( Pije się świetnie w te upały. Poziom alkoholu jest taki, że po litrowej butelce w zasadzie nie czuje żadnego szumu co mi się podoba Wychodzi na to, że w sobotę będę robił dwie warki... Dodam jakiś drugi chmiel aromatyczny, żeby trochę podbić jeszcze aromaty, może 50g Citry po prostu? Reters 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Ha,ha takie bursztynowe jak byś trochę soku malinowego dodał😉 Ładna piana i ekstra że smakuje🙂 Edytowane 23 Lipca przez Reters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 24 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Ale i karmelowy robię taki kolor. Lubię takie piwa - lekko słodkie z resztkami cukru z zacierania w 70C Nie przepadam za wytrawnymi czy to piwami czy winami... korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 1 godzinę temu, Rolnik Sam w Dolinie napisał(a): Ale i karmelowy robię taki kolor. Lubię takie piwa - lekko słodkie z resztkami cukru z zacierania w 70C Nie przepadam za wytrawnymi czy to piwami czy winami... Mam to sam, przy czym uderzam w IPY i APY - ma być lekko, niewytrawnie i aromatycznie. Rolnik Sam w Dolinie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Dobrze wiedzieć🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi