bart2902 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Piwem interesuję się od wielu lat :), a 2 lata temu rozpocząłem przygodę z warzeniem. Sporo się nauczyłem czytając tutaj różne posty, najwyższy czas dołączyć do szanownego grona forumowiczów. Bartek zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Powodzenia w warzeniu, powodzenia w forumowaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molik Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Super! Powodzenia! Życzę dużo czasu na warzenie i konsumpcję! Który region Polski reprezentujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart2902 Opublikowano 14 Października Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października W dniu 9.10.2024 o 18:08, Molik napisał(a): Który region Polski reprezentujesz? Dolny Śląsk, południowo-wschodnie rogatki Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Pozdrowienia z Kujaw i powodzenia Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanl Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października W dniu 14.10.2024 o 15:40, bart2902 napisał(a): Dolny Śląsk, południowo-wschodnie rogatki Wrocławia. Pozdrawiam prawie sąsiada z Oleśnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi