Slawulo Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października (edytowane) Mam takie pytanie, czy mogę kolejną warkę (z brekwita), od początku postawić na balkonie? Balkon, a bardziej loggia jest z zasuwanymi szybami, jednak wiadomo, że skoki temperatury dzień/noc jednak będą. Oczywiście mówimy o aktualnej pogodzie. Czy raczej do piwnicy na początek (18-20C) Mam taki termometr z Ali, pokojowy na wi-fi, także mam stały pomiar temperatury przy pojemniku pokazaną w telefonie , dodatkowo pojemnik stałby przykryty "czapką" z folii izolującej dodatkowo zaciemniającej. Edytowane 15 Października przez Slawulo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Drożdże nie przepadają za skokami temperatury, ja bym odpuścił balkon albo załatwił sobie box ze styropianu (często ludzie oddają za darmo albo symboliczne piwo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawulo Opublikowano 15 Października Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października W takim razie bezpieczniej będzie wstawić to na burzliwą do piwnicy , tak jak mówisz nie będę ryzykował. W sumie już z czterema warkami biegałem z czwartego piętra do piwnicy 🙂. W lato wiadome, ale teraz pomyślałem o balkonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Zrób sobie pudło styropianowe lub lodówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi