dziedzicpruski Opublikowano Wtorek o 15:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:28 Dziwna akcja, zrobiłem 3 warki stoutów, na złotej bramie , no i po wszystkim boli mnie głowa,ale nie ,ze na drugi dzień, po jednym piwie, po 20-30 min, w jasnych piwach jest ok. Jakieś wytłumaczenie ?nigdy wcześniej nie miałem takich atrakcji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano Wtorek o 15:56 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:56 Tak myślę że po czarnym to może boleć z drugiej strony 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano Wtorek o 16:13 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:13 A, no tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ununul Opublikowano wczoraj o 07:31 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:31 Pij w bialej szklance - powinno pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano wczoraj o 09:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:41 18 godzin temu, dziedzicpruski napisał(a): Dziwna akcja, zrobiłem 3 warki stoutów, na złotej bramie , no i po wszystkim boli mnie głowa,ale nie ,ze na drugi dzień, po jednym piwie, po 20-30 min, w jasnych piwach jest ok. Jakieś wytłumaczenie ?nigdy wcześniej nie miałem takich atrakcji . Aldehyd octowy - wzmaga kaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejkej Opublikowano wczoraj o 11:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:24 1 godzinę temu, Undeath napisał(a): Aldehyd octowy - wzmaga kaca. Jeżeli to jest przyczyną w tym przypadku, to tu można znaleźć co nieco: https://wiki.piwo.org/Aldehyd_octowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano wczoraj o 15:23 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:23 Ale to nie kac, wypije jedno i po 20 min czuje tę głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witia Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Dawno temu Clarkson w Top Gear też narzekał na czarne piwa. P.S. Zmierz ciśnienie po tym piwie. Możliwa też reakcja alergiczna. Coś w nim nie halo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 22 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Jeszcze przetestuje jakiegoś risa, mam gdzie w piwnicy,ale nigdy nie miałem taki akcji, albo to jakieś walnięte palone ziarno,albo te drożdże w połączeniu z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi