rysmis Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Ja ostatnio kupowałem w IBC Polska. Edytowane 21 Grudnia 2010 przez rysmis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam! Ostatnio znalazłem dość ciekawy sklep internetowy z elektryką i elektroniką który nie tylko prowadzi sprzedaż ale i ma również dość ciekawe narzędzie dla elektryków a mianowicie konfiguratory. Dzięki nim można w dość przyjemny sposób zmontować i skompletować elementy różnego rodzaju modeli elektrycznych. Osobiście jestem w trakcie budowy domu i prawie całą elektrykę zakupiłem właśnie w nim i muszę przyznać że prawie wszystkie lokalne sklepy cenowo mogły się schować :-) Nie chcę aby ktoś pomyślał że jest to reklama sklepu więc nazwy nie podam jednak może komuś się to przydać. http://www.sklep.kaczmarekelectric.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam! Ostatnio znalazłem dość ciekawy sklep internetowy z elektryką i elektroniką który nie tylko prowadzi sprzedaż ale i ma również dość ciekawe narzędzie dla elektryków a mianowicie konfiguratory. Dzięki nim można w dość przyjemny sposób zmontować i skompletować elementy różnego rodzaju modeli elektrycznych. Osobiście jestem w trakcie budowy domu i prawie całą elektrykę zakupiłem właśnie w nim i muszę przyznać że prawie wszystkie lokalne sklepy cenowo mogły się schować :-) Nie chcę aby ktoś pomyślał że jest to reklama sklepu więc nazwy nie podam jednak może komuś się to przydać. Bierzesz obecnych tu na forum ludzi za idiotów? Jakbyś napisał wprost to by to 100 razy lepiej wyglądało a nie zmyślał bajki o znalezionym "ostatnio" sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Kolega zapomniał napisać, że audycja zawiera produkty lokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Ojtam ojtam Ale, że wygrzebał dawno wymarły wątek, a nie zakładał nowego? Pewnie wnikliwie przejrzał forum i jutro zabierze się do pierwszego warzenia Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Chodziło mi o to wszystko co potrzebne przy budowie domowego browaru.Czyli gdzie co mają tanio gdzie warto kupić pytanie to jest do tych co kupowali potrzebne detale do browaru. Allegro + złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1 godzinę temu, Wardan napisał(a): Potrzebuję wysokiej jakości rur PCV. Którego producenta lepiej wybrać? Do jakiego zastosowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Mogę polecić Uponor, Herz, Wavin, Kisan, Osobiście wykonuje instalacje w systemie TECE, ale do nich potrzebne są specjalne zaciskarki, drogie i nie pasują do żadnego innego systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 W dniu 26.09.2023 o 20:32, Wardan napisał(a): Chcę odświeżyć ten temat. Potrzebuję wysokiej jakości rur PCV. Którego producenta lepiej wybrać? Ale chodzi o piwowarstwo czy pomyliłeś forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 No pomylił raczej Bot jakiś, albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi