pepo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Na wstępie należą się Wam przeprosiny, nie przedstawiłem sie.... nie przywitałem a odrazu za pisanie postów zabrałem mam nadzieje że nie będziecie chować urazy i od czasu do czasu wspomożecie radą świerzaka w temacie piwnym, co prawda mam za sobą niezliczone produkcje winiarskie i z fermentacją jestem za pan brat, pozwoliło mi to na szybki start w nowym hobby, prrrr.... Witam wszystkich! Nazywam się Piotrek... lat 34, mieszkam w Lublinie... żona dwóch synków.... uwielbiam piwo i nie wiem jak to sie stało że dopiero teraz do was zawitałem.... zacząłem na jesieni.... i już mam za sobą kilka warek: Real Ale, Stout, Lager, Pszeniczne z tym ostatnim chyba dałem ciała..... dziwne w smaku, dodałem do cichej 1/3 tabletki aromatycznej.... mam nadzieje że się uleży i będzie pyszne jak poprzednie piwka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witaj na forum Powodzenia w nowym hobby życzę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam nowego piwowara życzę wielu sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam piwowara ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 PEPO witam również, przeprosiny przyjęte, ale stawiasz . Przy okazji oczywiście i koniecznie Twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ... ale stawiasz . ... przewróciło sie? mam nadzieje że nie rozlało (joke) jeżeli będzie takowa okazja to jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam i ja , i udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No witamy witamy i do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi