voltkj Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Do przekazania cztery pojemniczki - ok. 100ml gęstwy Thames Valley Ale (pierwszy zbiór), niepłukanej po Altbier (12°Blg) Pozostały jeszcze trzy pojemniczki Czy wysylka pocztą na mój koszt wchodzi w rachubę jk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 tak proszę o dane do wysyłki na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1k Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) @ korzen16 jeżeli jeszcze coś zostało to przygarnę pocztą, po upałach Edytowane 18 Czerwca 2013 przez slawek1k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Rezerwując dla voltkj dla mam jeszcze dwie na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nabyłem w promocyjnej cenie puchy Coopersa (20 pln bez drożdży), wśród nich pszenicę do której niestety nie mam drożdży. Najchętniej z Warszawy, przesyłkę oczywiście biorę pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nabyłem w promocyjnej cenie puchy Coopersa (20 pln bez drożdży), wśród nich pszenicę do której niestety nie mam drożdży. Najchętniej z Warszawy, przesyłkę oczywiście biorę pod uwagę. Mam dwutygodniowe Bavarian Wheat 3638. Przed chwilą sprawdzałem i pachną ładnie. Jak chcesz to możemy się jakoś na Górcach spotakć wieczorem. Pszenica na nich bardzo fajna wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Chętnie przytulę i zaopiekuję się gęstwą na Weizena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zlewam dzisiaj lub jutro wita. Czy ktoś reflektuje na gęstwę WY3944? Wysyłka tylko pocztą lub odbiór osobisty w Toruniu. Nie zniechęcam, ale proszę mieć na uwadze temperatury podczas transportu. Qbarus i korzen16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbarus Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zlewam dzisiaj lub jutro wita. Czy ktoś reflektuje na gęstwę WY3944? Wysyłka tylko pocztą lub odbiór osobisty w Toruniu. Nie zniechęcam, ale proszę mieć na uwadze temperatury podczas transportu. PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ktoś ma może na zbyciu gęstwę do hefe-weizena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedni Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Witam Ma ktoś może na zbyciu gęstwę Wyeast 3787 Trappist lub Wyeast 3522 Belgian Ardennes lub Wyeast 1388 Belgian Strong Ale ? Chciałbym uwarzyć Belgian Dubbel i Belgian Tripel a nie mam jakiś ciekawych drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Do oddania na terenie Wrocławia (bo temperatura nie sprzyja wysyłkom) Drożdże do Grodzisza gęstwa I-sze pokolenie Drożdże do Grodzisza hodowla/starter 125ml wlp022 Essex Ale hodowla /starter 125ml jak coś to PW Edytowane 8 Lipca 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 za jakiś tydzień będę miał Wyeast 1272 American Ale II - trzecie pokolenie - po APA 13BLG - tak z 3 butelki mogę rozlać jeśli jest ktoś zainteresowany - proszę o wcześniejsze info bo nie wiem czy w kanał puścić czy zlać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciucha67 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Chętnie przygarnę tylko nie wiem czy przeżyją podróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Mam do oddania 2 słoiki gęstwy po Wyeast 3522 Belgian Ardennes. IV-te pokolenie, dostałem je ostatnio, gęstwę podzieliłem na dwie porcje i zrobiłem na nich 2 piwa (NZIPA i single hopa). Zebrane dzisiaj. Ja sobie odłożyłem jeden słoik, 2 mogę oddać. Gęstwę właśnie przepłukałem i czekam aż się ułoży więc jeśli ktoś byłby chętny to zapraszam Odbiór w Warszawie, na Jelonkach (Bemowo, okolice Hali Wola) Ew. mogę się wymienić za np. American Ale albo American Ale II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Pobiorę, chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jeden słoik poszedł, został jeszcze jeden do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Chętnie przygarnę tylko nie wiem czy przeżyją podróż Możemy zrobić tak, że zleję dla Ciebie tą gęstwę i jak trafią się chłodniejsze dni (takie jak choćby teraz) to wyślę gęstwę (o ile nie będzie za stara - ale znając nasze polskie lato to będzie wiele okacji;) ). Jeśli Ci to odpowiada pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 @naim - chętnie w weekend bym przygarnął ten drugi słoik - w zamian podrzucę ci buteleczkę swojego piwka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Manowar - spoko - odezwij się na PW to się umówimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ew. mogę się wymienić za np. American Ale albo American Ale II w przyszłym tygodniu będę zlewał na cichą Coopers'y European Lager i Pilsenera nastawione na American Ale II. Mogę coś dla Ciebie odłożyć. Mieszkam na Górcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ew. mogę się wymienić za np. American Ale albo American Ale II w przyszłym tygodniu będę zlewał na cichą Coopers'y European Lager i Pilsenera nastawione na American Ale II. Mogę coś dla Ciebie odłożyć. Mieszkam na Górcach. A byłbyś tak dobry i odłożył mi słoik gęstwy z American Ale II ? :-) w zamian za piwko/a ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 zastanowię się ;-) jeżeli piwa się nie zainfekowały to oczywiście parę słoiczków będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Heheh, okej ;-) To daj znać - będę czekać z utęsknieniem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks1111 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 dziś zlewałem koelscha. ktoś chętny na gęstwę whitelabs koelsch? IV pokolenie. okolice Bielska-Białej , Skoczowa. Chętnie przyjmę natomiast gęstwę do przenicznych. pozdrawiam a.s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi