Lodzermensch Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 do oddania bede mial gestwe po wlp500trappist ale,trzecie pokolenie w sobote bede zlewal piwo na cicha i nie planuje juz pracy na tych drozdzach,niestety w niedziele rano wyjezdzam z polski wiec odbior osobisty to pewnie jedyna mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Poszukuje gęstwy drożdży 3068 mój weizenbock od tygodnia (na rocznych drożdżach) ledwo ruszył i spadł tylko 3 o Blg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitervader Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Mam gęstwę zbieraną 10 dni temu i nie przemywaną. Mogę ją przemyć i Ci wysłać. daj znaka to dzisiaj to zrobię i wyślę. ART200 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Będę miał 3068 (pierwszy pasaż - weizen) za ok tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Będę miał 3068 (pierwszy pasaż - weizen) za ok tydzień Dzięki ale to już będzie za późno weizenbock był robione w zeszłą sobotę i jest dość cicho w fermentorze więc potrzebuje szybko świeże drożdże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ja chetnie sie pisze na 3068 za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jak ktoś chętny to będę miał gęstwę Wyeast 1728 Scottish Ale po Wee Heavy 19°Blg (2 pokolenie), odbiór tylko osobisty Mogilany/Kraków. Piwo będę butelkował prawdopodobnie dziś albo jutro (maksymalnie do końca tygodnia). ART200 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Biorę Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Mam do odstąpienia jeden słoiczek gęstwy 3068. Nieaktualne. Odbiór tylko osobisty, bo na przesyłkę to już mam chętnego. Jednak jak się znajdzie ktoś chętny z okolic, to ma pierwszeństwo przed wysyłką. Edytowane 2 Października 2013 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Wcześniej Ja oferowałem S-33 a teraz sam potrzebuję ma ktoś?? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackson Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Poszukuję czegoś lagerowego do koźlaka - bohemian, munich lager, a może komuś zbywa paczuszka w34/70? Warszawa/Grodzisk/okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitervader Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Za tydzień będę zlewał na cichą Bohemian Lager. Dam znać jak zbiorę gęstwę, jeśli będziesz jeszcze zainteresowany. Pierwszy pasaż oczywiście. Na razie trzech chętnych, więcej nie obdzielę Edytowane 4 Października 2013 przez Pitervader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Wyeast 1084 Irish Ale ma kltoś?? Edytowane 7 Października 2013 przez Kubuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszt Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam. Poszukuje gęstwy thg albo innej do belgijskiego ale. Najpierw zamówiłem s 33 i okazało sie, że dają kiepskie efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Witam.Mam gęstwę Mauribrew Wess i Dry'97. Odbiór tylko w Krakowie(centrum) lub u mnie (okolice Krakowa). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfcast Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Jako,że jest to mój pierwszy post na forum "WITAM WSZYSTKICH" i w tym odcinku "KTOKOLWIEK WIDZIAŁ,KTOKOLWIEK WIE" głównym bohaterem jest gęstwa do Hefe-Weizena lub ewentualnie Witbiera. Jeżeli ktoś ma nadmiar chętnie "zawłaszczę" nadwyżki Pozdrawiam. Edytowane 12 Października 2013 przez surfcast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jak chcesz mogę Ci odstąpić gęstwę French Saison na Witbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Potrzebującym US-05 w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Poszukuję gęstwę do Saisona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Poszukuje gęstwę Lagerową (podjadę wszędzie we Wrocławiu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Potrzebującym gęstwę "Stefany" 3068 w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ma ktoś coś na zbyci do RISa z warszawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ma ktoś coś na zbyci do RISa z warszawy ? Możesz spróbować na amerykańcach - przedwczoraj było ogłoszenie: Potrzebującym US-05 w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Potrzebującym gęstwę "Stefany" 3068 w Warszawie a które to pokolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi