Tupta83 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam Wszystkich Poszukuję gęstwy do stouta lub portera bałtyckiego. Ktoś z okolic Chorzowa dysponuje może jakimś zapasem do podziału? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Mam gęstwę 1084 Irish Ale do oddania, 1 pokolenie, ok. 3tygodni temu zebrana. 2 słoiczki ok. 200ml. Warszawa // edit: gęstwa się rozeszła. jeśli ktoś jest zainteresowany 2gim pokoleniem - będzie w przyszłym tygodniu Edytowane 8 Listopada 2013 przez Belze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jakby jeszcze ktoś był chętny, to gdzieś na początku przyszłego tygodnia będę miał Wyeast Scottish Ale 1728 (3 pokolenie po FES 17°Blg). Odbiór tylko osobisty Kraków/Mogilany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerni Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Chętnie przyjąłbym coś na pilsa i belgijskie. Odbiór - tylko przesyłka. Mieszkam na samej północy, daleko od Wszędzie. Edytowane 8 Listopada 2013 przez Kerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Znalazłby ktoś gęstwę płynnych pod koźlaka? Mam wszędzie daleko, więc jedynie z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Gęstwy pod pszeniczne poszukuję, w Warszawie. Po dwóch tygodniach degustacji Koźlaka Pszenicznego piwo nagle w butelkach zrobiło się kwaśne, muszę wylać 3 skrzynki - więc i gęstwy po nim leżącej w lodówce wolę nie tykać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dzisiaj zlewam dunkela będę miał 3068 II pokolenie - podrzucę ci słoiczek. depesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Manowar, a znalazłbyś jeszcze jakiś słoiczek dla mnie ? Za tydzien będę robił dunkela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Mówisz masz. Dam znać ile jest do rozdania jak zabutelkuje. Łukasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dzisiaj zlewam dunkela będę miał 3068 II pokolenie - podrzucę ci słoiczek. Z nieba mi spadłeś! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Mówisz masz. Dam znać ile jest do rozdania jak zabutelkuje. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 przyjmę gęstwe w krakowie na dolniaka (porter, pils) jak coś pisać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nadal S-33 do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Oddam gęstwę Danstar Windsor, Danstar Nothingam - Kraków, szczegóły na PW Makaron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ktoś ma może jakieś drożdże pszeniczne we Wrocławiu na zbyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Na gwałt poszukuję S04 (gęstwa lub świeża paczka) w Warszawie - to co zebrałem z burzliwej mi skisło, a że niemalże lagerowałem piwo, to potrzebuję świeżych do refermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Nieaktualne, udało się kupić paczkę drożdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Chętnie przygarnę gęstwę do Wita, planowanie warzenie za jakieś 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Przyjme gęstwe do ris'a. Planuje warzyc za jakis tydzień. Kraków i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wyeast 1728 Scottish Ale po RIS-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Szukam drożdży na cydr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wyeast 1728 Scottish Ale po RIS-e Dzięki za odzew. Odpisuje na priv'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Szukam drożdży na cydr. Kupiłem kilka miesięcy temu takie drożdże: http://www.sklep.piw..._CYDRU-194.html Kupiłem oczywiście z zamiarem zrobienia cydru, ale się okazało że u szwagra nie obrodziły w tym roku jabłka i musiałem zrezygnować. Edytowane 21 Listopada 2013 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Gęstwą t-58 się mogę podzielić w Krakowie drugie pokolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Od jutra Wyeast 1728 Scottish Ale po Scottish Ale Wysyłam lub odbiór własny Pzdr ROZDANE Edytowane 23 Listopada 2013 przez Kubuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi