anu Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Chętnie skorzystam, odezwę się na priv. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 To sugeruję się spieszyć, bo czas nie działa na korzyść gęstwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Poszukuję gęstwę Munich Lager - może ktoś w Warszawie posiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Poszukuję gęstwę Munich Lager - może ktoś w Warszawie posiada? Albo inne dolniaki? Edytowane 20 Października 2014 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Odkupię lub przyjmę gęstwe Wyeast 1388 Belgian Strong Ale lub którąś z podobnych: -WLP 570 Belgian Golden Ale -Wyeast 3787 Trappist High Gravity -Wyeast 1762 Belgian Abbey II -Wyeast 3522 Belgian Ardennes -WLP 550 Belgian Ale Jestem ze śląska, ewentualnie mogę pokryć koszty przesyłki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Ma ktoś może w Warszawie gęstwę Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen? Edytowane 22 Października 2014 przez moon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroxan Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Przygarne gestwe dolniaków. WROCŁAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Przygarne gestwe dolniaków. WROCŁAW Mam paczkę sucharów jakichś dolniaków. Wymienię na jakieś ejlowe poza belgami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jak by ktoś szukał czegoś do pszenicy to za jakiś tydzień będę miał do wyboru albo Stefany albo 3056. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin b Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 poszukuję w Warszawie coś do Belgów. Ma ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 albo coś z wysp może ktoś ma albo za raz będzie miał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Za ok tydzień mogę się wymienić częścią gęstwy fermentis mobile gwoździe i banan uzyte jeden raz. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk77 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Poszukuję gęstwę z dolniaków pod marcowe. Opole i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wlp099 ma może ktoś? Nie koniecznie z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Za tydzień do odstąpienia część gęstwy po West Yorkshire (drugi zbiór), a za dwa tygodnie BrewLab Devon (pierwszy zbiór). Chętnie przyjmę coś płynnego do weizena albo do belgów. Bez wysyłek, tylko osobiście, aglomeracja w rozsądnej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pisze sie na jedno i drugie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 O Tobie to przecież wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakos Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 chętnie odstąpie gęstwę US-05 pierwsze pokolenie po CDA Bydgoszcz albo Toruń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Gęstwa Wyeast 3068 - zebrana 5 dni temu - został mi jeden mały słoiczek do oddania. Odbiór osobisty - Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Przygarnę gęstwę po płynnych pod pilsa. Jakiś bohemian lager albo urquell. Ostatecznie w34/70. Warszawa. Horyzont czasowy-3 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Właśnie zadałem gęstwę Wyeast 1469 West Yorkshire Ale. Żywa, po jednej warce, dwa tygodnie w lodówce. Zostało mi około 100 ml. Jeśli ktoś potrzebuje to czeka w Krakowie (Azory, okolice Wrocławskiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wichrowe Wzgórza po bitterku 11Blg i PA 14Blg w Łodzi do oddania w dobre ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Wichrowe Wzgórza po bitterku 11Blg i PA 14Blg w Łodzi do oddania w dobre ręce. czy wysyłka wchodzi w grę? Mogę wymienić za część gęstwy gwoździe i banany z fermentum mobile po jednej warce. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Warszawa - Ursus: Obecnie fermentuję lagerka na 2 saszetkach WB-34/70 i jednej M84 - wymieszane. Lagerek 14°Blg, zakończył pracę na ok 4° pozornego. Dziś mijają 3 tyg od warzenia. Nie przelewałem na cichą. W tym tygodniu będę butelkował to piwo. Nigdy nie zbierałem gęstwy, więc chętnie zobaczę jak się za to zabrać tak na żywo. Mi się te drożdże nie przydadzą, bo na najbliższe 2-3 miesiące planuję tylko górną fermentację, ale trochę szkoda takiej ilości saszetek... Wysyłka tylko na ryzyko odbiorcy, bo zakładam, że nie zbiorę samodzielnie gęstwy jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jaki cel miało wymieszanie "WB-34/70 i jednej M84"? FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi