Partacz Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Oddam gęstwę FM52 Amerykański Sen po APA. Odbiór Warszawa Ochota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwiat Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Hej, kiedy zbierales tą gęstwe? Które pokolenie? Czy przepłukiwales ja? o ktorej mozna podjechac do Ciebie? DżejDżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partacz Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Hej, kiedy zbierales tą gęstwe? Które pokolenie? Czy przepłukiwales ja? o ktorej mozna podjechac do Ciebie? Informacje wysłałem na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 FM13, z 100-150ml, pierwsze pokolenie po mildzie, niestety tylko odbiór osobisty w Mogilanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partacz Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Kolejna porcja gęstwy FM52 Amerykański Sen po APA. Zbierane dziś rano. Odbiór Warszawa Ochota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASKÓŁ Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Oddam za piwko gęstwę FM30 Bohemska rapsodia. Pierwsze pokolenie 13 blg zebrana 24.11 . Warszawa Edytowane 30 Listopada 2015 przez JASKÓŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Partacz, jest jeszcze szansa na gęstwę? Sprobówałbym zrobić na nim barley wine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partacz Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Partacz, jest jeszcze szansa na gęstwę? Sprobówałbym zrobić na nim barley wine. Jest szansa. Mam jeszcze około 200ml II pokolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pilnie (do piątku) poszukuję gęstwy po jakimś belgu w okolicach Krakowa. Proszę o tel w razie gdyby ktoś miał to podjadę 782488984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Do wzięcia gęstwa FM10 O czym szumią wierzby. Dziś zebrana po Bitterze 12,5 Blg pierwsze pokolenie. Kraków Azory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Może ktoś ma do oddania jakąś belgijską gęstwę? Warszawa/Józefów/Otwock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partacz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Do oddania dwie porcje po około 200ml gęstwy FM51 Grodzie Dębowe. Warszawa Ochota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzegi_wanny Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Mam do oddania gęstwe po WB-06, po weizenie i dunkelweizenie. Warszawa, metro stokłosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jakieś dolniaki może ktoś coś,najlepiej odbiór warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Poszukuje na następny weekend 16-17.01 jakiejś gęstwy po belgach która nadawałaby się na Tripla. Piwa będzie 12L, więc nie dużo potrzebuje. Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Oddam gęstwę FM42 Stare nadreńskie (Warszawa: Praga Południe - Centrum - Mordor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Oddam gęstwę FM42 Stare nadreńskie (Warszawa: Praga Południe - Centrum - Mordor) puszczam PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek18 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Poszukuję jakiejkolwiek gęstwy do pszenicy. Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chokoo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Poszukuję gęstwy do lagera, chcę fermentować w 10 stopniach. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez chokoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jakiego lasera? Skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chokoo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Pisałem z telefonu, dlatego słownik przekręcił treść.Jestem z Krakowa, uzupełniłem profil. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez chokoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancho Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Niema ktoś na zbyciu gęstwy US-05? Najlepiej z Chorzowa. Potrzebuję ze 3 łyżki do nagazowania barleywine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Stoi mi w baniaku CDA na takiej gęstwie, do rozlania w butelki. Jak Ci pasuje taka gęstwa to pisz PW to się dogadamy co jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas95 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Oddam gęstwę dwu tygodniową po RED IPA 15blg 3/4 słoika 1l -1 pokolenie US-05 oraz po Rauch Weizenie FM Gwoździe i Banany jednotygodniową podobna ilość. Zdjęcia w zapiskach piwowara. Warszawa Wawer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekszuwarek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Oddam gęstwę dwu tygodniową po RED IPA 15blg 3/4 słoika 1l -1 pokolenie US-05 oraz po Rauch Weizenie FM Gwoździe i Banany jednotygodniową podobna ilość. Chcialbym poznac szczesliwca, ktory wezmie od ciebie ta gestwe. Na 1000000% piwa na tej gestwie wygrają wszystkie konkursy az do 2020 roku :) PS. Moze ktorys z browarow rzemieslniczych by sie skusil Dario 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi