gociek Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 WROCŁAW. Pilnie odkupię drożdże US-05 lub US-04, lub przyjmę gęstwę. WROCŁAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Spróbuj w sklepie piwnica za Zaporoskiej, tam ze szkłem razem mają też suchary. Na bank kiedyś mieli. Ja mam paczkę 05 ale zaraz wyjeżdżam, chyba, że mieszkasz na zachodzie (maslice, Leśnica) to podrzucić mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorime Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Mam USy, mieszkam przy Partynicach, prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedgehog Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Za jakieś 4-6 dni będę miał gęstwą po FM52 po drugiej warce (pierwsza 15,3 druga 17,7 plato) Pracują ostro więc myślę że będą ok. Powinno być ok 2 x 400 ml. Edytowane 11 Października 2016 przez hedgehog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Poszukuję gęstwy do Belgian Tripla, Warszawa/okolice. Ktoś coś? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukK Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mam do oddania 300ml gęstwy FM10 po bitterze 11 blg. Warszawa - w ciągu dnia mordor, wieczorem kabaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel666 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Oddam lub zamienię 500ml gęstwy danstar nottingham po AIPA 15BLG. Mam je przez cały sezon górnej fermentacji zrobione 6 warek w tym RIS 25,5BLG. Odbiór w okolicach Sochaczewa lub mogę dowieść do Płocka. Na zamianę mogę wziąć w34/70 albo inne dolnej fermentacji w planach pils a po nim porter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat159 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 POZNAŃ Jeśli ktoś chętny na gęstwę po Weizenie 12°Blg na FM41 to dziś butelkuję i chętnie oddam, bo nie mam w planach jej ponownego użycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian7 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Warszawa i okolice Pilnie poszukuję drożdży lagerowych. Zadałem za mało Mangrove Jack's Bavarian Lager i nie wystartowały (dałem tylko 1 saszetkę na 16 Blg). Poszukuję podobnych drożdży, które mógłbym dołożyć do brzeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Będę miał od jutra gęstwę po drożdżach Mangrove Jack's M42 New World Strong Ale i RISie uwarzonym na nich. Jeśli ktoś będzie chętny to dajcie znać. Mogę podrzucić do ulicy Kruczej w Warszawie od poniedziałku do piątku. Chętnie przyjąłbym domowe piwko w zamian, aby ocenić co jeszcze warto uwarzyć w domu. Gęstwy mam ok 1 L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Radek Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Pilnie poszukuję drożdży do IPA. Czy byłby ktoś w stanie poratować mnie gęstwą albo saszetkami US-05, ewentualnie inną odmianą odpowiednią dla IPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Pilnie poszukuję drożdży do IPA. Czy byłby ktoś w stanie poratować mnie gęstwą albo saszetkami US-05, ewentualnie inną odmianą odpowiednią dla IPA?Jeżeli masz podane miasto w profilu, to wiedz że taptalk tego nie widać :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwny Radek Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Pilnie poszukuję drożdży do IPA. Czy byłby ktoś w stanie poratować mnie gęstwą albo saszetkami US-05, ewentualnie inną odmianą odpowiednią dla IPA?Jeżeli masz podane miasto w profilu, to wiedz że taptalk tego nie widać :-( Ok, chodzi o Kraków. Dzięki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fost Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Mam w Krakowie do oddania gęstwę FM52 po moim IPA. Zbierana wczoraj, cześć zadana do kolejnej warki, reszta do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukK Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czy ktoś może posiada gęstwę/drożdże do odsprzedania (Warszawa) FM13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel666 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Poszukuje gęstwę drożdży lagerowych, mogą być w34/70. Okolice Sochaczewa lub Płock, Wyszogród. tel 792405242. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezczynność II kwartału Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Czy ktoś może posiada gęstwę/drożdże do odsprzedania (Warszawa) FM13? Jak chcesz na szybko to lipa. Ale jak możesz poczekać bo Brown Porter obecnie obsługują i będę miał gęstwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldorn Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Przygarnę gęstwę FM51 lub coś podobnego pod Grodziskie. Może być teraz, za dwa tygodnie a nawet za miesiąc. Kędzierzyn-Koźle, Wrocław, Katowice (Śląsk), miejscowości wzdłuż A4 na odcinku od Wrocławia do Jaworzna. Często jeżdżę po tej trasie, mogę podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jeśli ktoś we Wrocławiu ma to chętnie przyjmę gęstwę FM52 lub coś zbliżonego, za jakieś 3 tygodnie mogę zrewanżować się gęstwą z FM20 jeśli ktoś potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorime Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 We wtorek wieczorem mogę odstąpić fm52, zbierane 1,5 tygodnia temu. We wtorek będzie 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukK Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Czy ktoś może posiada gęstwę/drożdże do odsprzedania (Warszawa) FM13? Jak chcesz na szybko to lipa. Ale jak możesz poczekać bo Brown Porter obecnie obsługują i będę miał gęstwę. Hej, już dojechała dostawa do sklepu i zakupiłem, ale dziękuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 BYDGOSZCZ: Wyeast XL 1084 Irish Ale, zbierana kilka dni temu: Więcej o szczepie: https://www.browar.biz/…/gorna_fer…/wyeast_xl_1084_irish_ale. Ostatnia szansa - niedługo pójdzie w kanał - z powodu wieku ;-) FM50 Kłosy Kansas - gęstwa do American Wheata od Fermentum Mobile - zebrana 20 paźdź: http://www.fermentum-mobile.pl/portfol…/fm50-klosy-kansas-2/ Za około tydzień będę miał do oddania gestwę od Wyeast 3822 Belgian Dark Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ktoś ma do podarowania za piwo gęstwę pod AIPA? Warszawa. Dziękuje z góry. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pindin Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ktoś ma do podarowania za piwo gęstwę pod AIPA? Warszawa. Dziękuje z góry. Mam 2 tygodniową s-04 i suchary US-05 jak potrzebujesz. A że mamy po sąsiedzku to zapraszam dsrkoblues 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Suchary to i ja mam. Liczyłem po cichu, ze moze ktoś sie podzieli gęstwę po płynnych Chce najpierw poczuć różnice nim zainwestuje te 40zl Ale dziękuje za dobre chęci. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi