BretBeermann Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 jak by ktoś w najbliższym czasie coś lagero podobnego miał chętnie przygarnę 34/70 niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 oddam gęstwe fm52 swieża dzisiaj mija jej 3 dzień Mieszkasz gdzieś? tak Wrocław - tylko odbiór osobisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 sorry ze post za postem poszukuje gestwe po jakims lagerku najlepiej Munich Lager ale w34/70 tez bym przyjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Kolejny mój post gęstwę dałem dwóm osobom zostało jej jeszcze dla minmum 2 osób jak ktos chetny ( FM52 Amerykański sen) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Przyjmę gęstwe do lagera, najlepiej ten weekend. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez hudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pindin Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Oddam gęstwę W 34/70. Spokojnie zostanie jutro ze zbiorów na 1 albo nawet więcej piw. Warszawa, odbiór osobisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Poszukuję gęstwy do Berliner Weisse/Lambica - Śląsk. Mogę zaczekać do końca stycznia jak ktoś coś ma nastawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napalm Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam, Poszukuje gęstwy lub drożdzy do sporządzenia robust portera Poznań i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Bydgoszcz ODDAM - wczoraj zebrana gęstwa z Hefeweizena FM Pszeniczny Łan, pierwsze pokolenie Edytowane 22 Stycznia 2017 przez maro86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukK Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ma ktoś moze gęstwę po jakimś lagerze w Warszawie? Pisałem do Panów wcześniej, ale nie udało mi sie zebrać a w najbliższym tygodniu by sie przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Bydgoszcz - FM 25 po Belgian IPA, zebrane wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Oddam gęstwę po fermentis w34/70. Jestem z Mieroszowa na dolnym śląsku, więc Wałbrzych i okolice mają blisko, dodatkowo 11-12.01 będę w Legnicy więc mogę podrzucić. Szaleństwa z tymi drożdżami nie ma, ale może ktoś dolniaków potrzebuje. Na płynne przyjdzie pora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauruss Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Mam do oddania gęstwę po fm21, drugi przebieg, zebrane wczoraj, po 3 tygodniach fermentacji. Trochę tego jest, myślę że starczy na dwie porcje po 200ml. Odbiór Wrocław. Chętnie przyjmę jakąś inną gęstwę w zamian (ale niekoniecznie) Edytowane 31 Stycznia 2017 przez tauruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 W drugiej połowie nadchodzącego tygodnia przygarnąłbym chętnie gęstwę po białych walonkach. Łódź i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markoz Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam! Oddam gęstwe zebraną w dniu 07.02.2017r. Fermentacja dolna, wlp800 pilsner lager Lokalizacja: Warszawa - plac Wilsona. (Mile widziane jakies piwko w zamian;)) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauruss Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Ja ciągle mam do oddania jedna porcje fm21, a w najbliższych dniach jeszcze fm52 zbiorę. Wrocław Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Lutego 2017 przez tauruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramnic Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy nie miałby ktoś może gęstwy po Brettach? Nie potrzebuję dużo, ma iść do piwa które jest już na cichej. Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Bydgoszcz - świeża gęstwa po dunkelweizenie, FM pszeniczny łan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 W drugiej połowie nadchodzącego tygodnia przygarnąłbym chętnie gęstwę po białych walonkach. Łódź i okolice. Ktoś coś? Ostatni dzwonek, żebym kupił ewentualnie suchary do wita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia-Brew Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Szukam gęstwy US-05 lub w podobnym stylu do piwa IIPA. Łódź i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralphinistrator Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Szukam gęstwy US-05 lub w podobnym stylu do piwa IIPA. Łódź i okolice. Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukK Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Warszawa - czy ktoś ma/ będzie miał w przeciągu tygodnia gęstwę na AIPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Częstochowa - prawdopodobnie w sobotę zbiorę gęstwę US-05 po APA 1 zbiór. Przygarnę gęstwę S-04 max 2 zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Oddam gęstwę US-04 po ALE - pierwszy zbiór. Zebrana w sobotę 11.02. Przygarnę gęstwę do AIPA - najlepiej US-05. POZNAŃ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Na zbyciu gęstwa do wita zymki Z036 - 1 zbiór(13.02). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi