Sojer Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja bym przygarnął saisona, ale odbiór na poczcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Przygarnę THG , odbiór w Cieszynie II zbiór do Twojej dyspozycji. Będę w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Przygarnę THG ' date=' odbiór w Cieszynie[/quote']II zbiór do Twojej dyspozycji. Będę w sobotę. Wielkie dzięki , mnie nie będzie ale mój "ambasador" Przemo się zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Przygarnę THG ' date=' odbiór w Cieszynie[/quote']II zbiór do Twojej dyspozycji. Będę w sobotę. Wielkie dzięki ' date=' mnie nie będzie ale mój "ambasador" Przemo się zgłosi [/quote'] Widzę ze będę miał czym rano posmarować kanapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Też mogę zabrać do Cieszyna w sobote THG 2-gi zbiór. jeśli jest chętny proszę pisać na PW. Sam zaopiekowałbym się Wyeast 1272 American Ale II lub 1084 Irish Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mam do zbycia Zymofer London Ale II zbiór i Wyeast THG I zbiór. Pozdrawiam zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 W piątek mój IPA idzie na cichą i Wyeast 1968 London ESB Ale będą do wzięcia. Jeżeli ktoś reflektuje to proszę pisać - odbiór we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Danstar Nottingham. Drugi zbiór, Gęstwa ma cztery dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Wyeast 3787 Trappist High Gravity. I zbiór. Dzisiaj zebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam Poszukuję gęstwy we Wrocławiu, nie mam jeszcze sprecyzowanej receptury to może pod drożdże coś ułożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) WitamPoszukuję gęstwy we Wrocławiu, nie mam jeszcze sprecyzowanej receptury to może pod drożdże coś ułożę Jak nic ciekawszego nie znajdziesz, to mam jeszcze mały słoiczek Wyeast 1968 London ESB Ale stojący w lodóweczce od dwóch tygodni. Powinny jeszcze ruszyć - ewentualnie zrobię ci z nich MD. edycja Sprawdzałem waszą czujność a tak poważnie to coś mnie zaćmiło... sorki wielkie Edytowane 14 Września 2011 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 WitamPoszukuję gęstwy we Wrocławiu' date=' nie mam jeszcze sprecyzowanej receptury to może pod drożdże coś ułożę[/quote'] Jak nic ciekawszego nie znajdziesz, to mam jeszcze mały słoiczek Wyeast 1968 London ESB Ale stojący w loduweczce od dwuch tygodni. Powinny jeszcze ruszyć - ewentualnie zrobię ci z nich MD. Za lodóweczkę należy ci się dwója. Nie wiem czy wszystkie, ale moja przeglądarka posiada moduł kontroli pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzelczyk76 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) WitamPoszukuję gęstwy we Wrocławiu' date=' nie mam jeszcze sprecyzowanej receptury to może pod drożdże coś ułożę[/quote'] Jak nic ciekawszego nie znajdziesz, to mam jeszcze mały słoiczek Wyeast 1968 London ESB Ale stojący w loduweczce od dwuch tygodni. Powinny jeszcze ruszyć - ewentualnie zrobię ci z nich MD. Za lodóweczkę należy ci się dwója. Nie wiem czy wszystkie, ale moja przeglądarka posiada moduł kontroli pisowni. Z tym "od dwuch" to już chyba jedynkę stawiają Edytowane 14 Września 2011 przez strzelczyk76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) A na forum minusy. Edytowane 14 Września 2011 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 WitamPoszukuję gęstwy we Wrocławiu' date=' nie mam jeszcze sprecyzowanej receptury to może pod drożdże coś ułożę[/quote'] Jak nic ciekawszego nie znajdziesz, to mam jeszcze mały słoiczek Wyeast 1968 London ESB Ale stojący w lodóweczce od dwóch tygodni. Powinny jeszcze ruszyć - ewentualnie zrobię ci z nich MD. Na PW poszło zapytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jak nic ciekawszego nie znajdziesz' date=' to mam jeszcze mały słoiczek Wyeast 1968 London ESB Ale stojący w loduweczce od dwuch tygodni. Powinny jeszcze ruszyć - ewentualnie zrobię ci z nich MD.[/quote'] Za lodóweczkę należy ci się dwója. Nie wiem czy wszystkie, ale moja przeglądarka posiada moduł kontroli pisowni. Z tym "od dwuch" to już chyba jedynkę stawiają Mnie samego też skręca na ten widok..... zaćmiło mnie, sorki wielkie. Ale wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Oddam ~0,4l gęstwy Koelsch, trzeci zbiór. Mam w nadmiarze, bo drugi zbiór zebrałem po fermentacji, a do trzeciego piwa zadałem pianę z drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wyeast Witbier, 1-szy zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Poszukuję gęstwy Wyeast 3787 TRAPPIST HIGH GRAVITY. Ma ktoś możesz. Najlepiej z Wrocławia lub okolic jak by się dało. Odwdzięczę się kilkoma lub dam inne drożdże w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wyeast British Ale 1-szy zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 WY2565 Koelsch, ok 0,5l gęstwy, III lub IV zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) London ESB 1968 II zbiór, mam około 0,7 litra, zbierana dzisiaj po ESB 13°Blg. Codziennie jestem w Bydgoszczy i mogę podrzucić do centrum. Dla chętnych z Ina i Torunia - mieszkam 15 km od Ina i 39 km od Torunia. Kontakt na priv. Edytowane 9 Października 2011 przez Fidel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Wyeast Witbier II zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 PILNIE poszukuję gestwę na pilsa do piątku popołudnia. Odbiór osobisty w Szczecinie. Kto pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Wyeast Witbier II zbiór a będziesz w okolicy łodzi w niedalekiej przyszłości? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi