pawel1024 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 W sumie to poszukuję gęstwy do Wita woj. Łódzkie mogę się zamienić na saszetkę danstar nottingham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mogę oddać albo wymienić przemytą gęstwę Zymofenów High Gravity. Mieszkam w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 dzięki ale o zomowcach naczytałem się sporo złego, najwyżej zrzucę się ze szwagrem na nówki weyast belgian witbier:) za max. miesiąc będę mógł udostępnić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 THG weterani (nie wiem które pokolenie gęstwę dostałem i to chyba nie od pierwszego właściciela ) Jak ktoś chętny zaryzykować to chętnie oddam bo żadnych Belgów w najbliższym czasie nie planuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Gęstwy do "anglików" poszukuję we Wrocławiu. W przyszłym tygodniu planuję IPA a okazało się, że gęstwa irish ale mimo płukania dostała infekcji . Po powierzchni pływały jakieś nitki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Mam nastawionego Stouta na Wyeast 1084 Irish Ale. W weekend będę zlewał na cichą. Jak by ktoś chciał zaryzykować (nigdy nie zbierałem gęstwy ) to z chęcią odstąpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Wit nastawiony, za tydzień, max. 2 będzie gęstwa wyeast belgian witbier woj. łódzkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Poszukuję gęstwy, a najlepiej minimalną ilość (1ml) pierwotnej MD Wyeast 2001 Urquell Lager. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekam Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Wyeast Bavarian Lager I zbiór za tydzień lub dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Może ma ktoś na zbyciu gęstwę do Special Bittera (albo coś pasującego)? Będę robił w długi weekend. Najlepiej odbiór w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Wyeast British Ale II zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ech szkoda , że Komorów tak daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Może ktoś z kolegów biorących udział w akcji zakupu chmielu dla Warszawy ma jakąś ciekawą gęstwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo_Lodz Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, poszukuję gęstawy do kolońskiego i weizena na tą chwilę dysponuje drożdżami suchymi ale chciałbym spróbować warzenia na drożdżach płynnych. W przyszłości będę mógł podzielić się gęstawą z Danstar Nottingham - Ale Yeast już zakupione ale czekam na wysyłkę a potem realizacja:) Więc jeśli jakiś piwowar z okolic województwa Łódzkiego miałby gęstawe do w/w piw to będę wdzięczny ;d Pozdrawiam wszystkich piwowarów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen I zbiór. Gęstwa po jasnym pszenicznym, przepłukana. Oddam chętnie w dobre ręce Edytowane 4 Listopada 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo_Lodz Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen I zbiór. Gęstwa po jasnym pszenicznym, przepłukana. Oddam chętnie w dobre ręce A czy kolega wyśle pocztą? Oczywiście pokryje koszty wysyłki i pakowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauler Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Poszukuję gęstwy Wyeast 1275 Thames Valley Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Poszukuję gęstwy Wyeast 1275 Thames Valley Ale. ... Ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Poszukuję gęstwy Wyeast 1275 Thames Valley Ale. ... Ja mam Iście brytyjski humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 poratuje ktoś: Wyeast 1272 American Ale II gdyby coś to mam ciągle Wita na cichej, a wyeast'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Wyeast 1318 - London Ale III , 2 zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Wyeast 2206 Bavarian Lager - gęstwa pierwszy zbiór, przed chwilą zebrana, szuka właściciela, który da jej dobrze zjeść pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroxan Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Poszukiwana odpowiednia gęstwa do belgów. Najlepiej THG w zamian za Budvar Lager - zbiór pierwszy. Wrocław. Możliwa wysyłka. reszta na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Będę we Wrocławiu 26 i 27 listopada , mogę wziąć słoik THG. A Budvar lager chętnie bym przygarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jakby ktoś miał dobrą gęstwę do AIPA albo Scottish Ale w tym tyg. w wawie to chętnie przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi