Pieron Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Wielkie gratulacje dla zwyciezcow. W szczegolnosci dla Krzyska. A kto wygral na Slowacji? Oczywiscie My - brac piwowarska. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Gratulacje dla zwycięzców ! Ciekawe jak portery bałtyckie (pewnie w dużej części te same) zostaną ocenione w Częstochowie edit: ortografia Edytowane 28 Maja 2011 przez sziszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 #2 Kategoria ale: generalnie wygrywa AIPA. Coś w tym jest Słowacy powinni trochę zmienić formę swojego konkursu. Chyba powinni przynajmniej niektóre kategorie nieco skonkretyzować. To nie dziwi, że AIPA wygrała w tej kategorię. To piwo jest bardzo pijalne i smaczne na pewno łatwo mu konkurować np. z mocnymi belgami (nawet z idealnymi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje dla zwycięzców , szczególnie dla Krzyśka. Powinieneś pomyśleć nad mieszkaniem w Rożnavie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje! Ech, żeby jeszcze w sporcie Polacy przywozili z międzynarodowych zawodów tyle medali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ja też GRATULUJE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Niezłe wyniki.GRATULUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 No Panie i Panowie wielki szacun, zawsze cieszę się z Waszych sukcesów jak z własnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje dla wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Wielki szacunek i gratulacje dla wszystkich laureatów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje, imponujące wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratulacje !! Aleście pojechali pięknie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdzio Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Gratuluję! pięknych wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Moje gratulacje :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Moje gratulacje dla zwycięzców. Cieszę się, że i ja się zmieściłem na liście laureatów. Krzysiek szczególne gratulacje dla Ciebie. To wcale nie takie łatwe zadanie utrzymać tak wysoką pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Super wyniki, Słowacy będą nas jeszcze zapraszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja tam jestem w szoku, oczywiście pozytywnym! Wiedziałem, że jest wśród nas wielu świetnych piwowarów ale to co pokazaliście w Słowacji, a raczej daliście spróbować słowakom, to wyższa szkoła piwowarska. Gratuluję wszystkim laureatom i uczestnikom, tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Super wyniki, Słowacy będą nas jeszcze zapraszać? Spokojnie, w ubiegłych latach też Polacy wygrywali, a Słowacy ciągle nas zapraszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja tam jestem w szoku, oczywiście pozytywnym! Wiedziałem, że jest wśród nas wielu świetnych piwowarów ale to co pokazaliście w Słowacji, a raczej daliście spróbować słowakom, to wyższa szkoła piwowarska. Gratuluję wszystkim laureatom i uczestnikom, tak trzymać To już taka świecka tradycja że nasi tam wygrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 jak nas nie zaproszą to się dobrego piwa nie napiją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nie wiem robimy podziały narodowe, piwowarstwo jest bez podziałów i tego się trzymajmy. A konkurs był międzynarodowy i dobrze że my Polacy startujemy i się z dobrej strony pokazujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 jak nas nie zaproszą to się dobrego piwa nie napiją Śmiała teza Może pora zorganizować wysyłkę zagraniczną na konkurs o wysokim poziomie trudności ? Takie pomysły pojawiły się już rok temu, ale jakoś się rozeszło po kościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Śmiała teza Może pora zorganizować wysyłkę zagraniczną na konkurs o wysokim poziomie trudności ? Takie pomysły pojawiły się już rok temu, ale jakoś się rozeszło po kościach. Czyli np. jaki konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Śmiała teza Może pora zorganizować wysyłkę zagraniczną na konkurs o wysokim poziomie trudności ? Takie pomysły pojawiły się już rok temu' date=' ale jakoś się rozeszło po kościach.[/quote']Czyli np. jaki konkurs? Nie wiem, wtedy bardzo luźno dyskutowaliśmy. Może pokusić się na jakiś w Stanach ? Jeżeli byliby chętni, to można temat zgłębiać. Proponuję nowy wątek, a ten zostawmy konkursowi słowackiemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi