danol148 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Pod tym linkiem znajduje się petycja do premiera o nie zmniejszaniu naszych składek w OFE http://www.obronemeryture.pl/ Organizatorami akcji "Obroń emeryturę" są Izba Gospodarcza Towarzystw Emerytalnych oraz Business Centre Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Czy jeśli to nie przyniesie efektu będziemy palić opony i demolować stolycę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Raczej do tego nie dojdzie bo nie jesteśmy tak zorganizowaną grupą jak np. górnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Oni poza tym piją wódę, a nie piwo. (wiem, bo fotografowałem takie cyrki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Na tym forum nie pisze się o polityce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Na tym forum nie pisze się o polityce. Właśnie, bo później odejmują punkty w reputacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Na tym forum nie pisze się o polityce. Właśnie' date=' bo później odejmują punkty w reputacji...[/quote'] Oj tam odejmują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 TOMEK zamiast punktów za reputację odejmną Ci 50% emerytury. Nadal uważam, że to nie temat na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Eeee... Od dawna twierdzę, że cała nadzieja w tym, by do emerytury nie dożyć, więc czy ją jeszcze bardziej obetną czy nie... (choć nie powiem, chciałbym dożyć w zdrowiu i dostatku przynajmniej do średniej krajowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dobić Dziada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Polityke mam gdzieś ale nie lube jak się odbiera czyjeś ciężko zapracowane pieniądze i nie będe tego tolerował a wątek do zamknięcia bo zszedł poza temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wena to już chyba na emeryturze albo bardzo blisko Przepraszam jeśli się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Na tym forum nie pisze się o polityce. Myślę, że po to powstał ten dział, żeby każdy kto ma ochotę, mógł się wygadać nie na temat piwa z forumowiczami, wyrazić pogląd itp. Nie w temacie Miejsce gdzie wpadają posty nie mające nic wspólnego z tematyką, czyli reklamy i spam. Tutaj też możesz testować pisanie postów i ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dajcie sobie spokój z tą polityką na tym forum. W każdym serwisie wszędzie tego pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dajcie sobie spokój z tą polityką na tym forum. W każdym serwisie wszędzie tego pełno. Wystarczy omijać ten dział, jest wiele ciekawszych i nie ma przymusu lektury tego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 TOMEK zamiast punktów za reputację odejmną Ci 50% emerytury.Nadal uważam, że to nie temat na tym forum. Eee.... 50% czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jest pewna nie pisana zasada tego forum, że dajemy spokój polityce. Trzymajmy się tego, a wszyscy wyjdziemy na tym dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jest pewna nie pisana zasada tego forum, że dajemy spokój polityce. Trzymajmy się tego, a wszyscy wyjdziemy na tym dobrze Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Umiesz liczyć - licz na siebie! Obroń swoją emeryturę - otwórz na starość wlasny minibrowar ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Kurde naprodukować teraz Porterów, RISów, IPA'ów i potrzymać w piwniczce do emerytury Ciekawe który styl nadawałby się na baaaardzo długoterminowe leżakowanie - do sprzedaży koneserom za 40 lat I czy nasze kapsle to wytrzymają, bo porcelanki na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Oni poza tym piją wódę, a nie piwo. (wiem, bo fotografowałem takie cyrki). Twoja opinia o górnikach jest krzywdząca. Górnicy wybrali piwo ponad wszystkie inne trunki. Słynne są karczmy górnicze, na których tak śpiewają Glory,Glory Alleluja Piwko w kuflu niech się buja Glory, Glory Alleluja Złoty nektar w gardło lej Wiem, że przed sejmem byli kilka razy związkowcy z Solidarności i troszeczkę na taką opinię sami zapracowali. Ale do tego związku należy znikomy procent górników Edytowane 21 Stycznia 2011 przez apolloks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Kurde naprodukować teraz Porterów, RISów, IPA'ów i potrzymać w piwniczce do emerytury Ciekawe który styl nadawałby się na baaaardzo długoterminowe leżakowanie - do sprzedaży koneserom za 40 lat I czy nasze kapsle to wytrzymają, bo porcelanki na pewno. W browarze Cantillon 18-letni lambic kosztuje 5 x tyle co 3 letni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 I czy nasze kapsle to wytrzymają, bo porcelanki na pewno. Co do kapsli, to wyjściem jest ich zalakowanie. Co do porcelanek pewien bym nie był, bo gumki prawie na pewno sparcieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) I czy nasze kapsle to wytrzymają' date=' bo porcelanki na pewno.[/quote']Co do kapsli, to wyjściem jest ich zalakowanie. Co do porcelanek pewien bym nie był, bo gumki prawie na pewno sparcieją. Te nowe gumki wydają się być na oko silikonowe czy z domieszką, wątpię by za? czasu je ruszył. Mam starą flaszę po oranżadzie z czasów wojny - tutaj guma była w rozsypce. A jeszcze tak sobie myślę. Człowiek na emeryturze ma dużo czasu na warzenie piwa, trzeba starać się o dużą rodzinę, kto to wszystko wypije Edytowane 21 Stycznia 2011 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Po prostu do butelek z szampana korek i drut I niech leży. Mam wino przeze mnie robione z 1983 dwie butelki - z agrestu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi