Infam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Chętnie się zabiorę z kimś, kto będzie jechał z Warszawy. Nie ma żadnego problemu z dojazdem. Podjechalibyśmy po drodze. Kłopot natomiast z terminem przyjazdu. Chciałem zostać kilka dni na nartach... Pytanie tylko jak długo... Trochę komplikują się sprawy zawodowe. Nie wiem jak to w końcu wyjdzie. Początkowo planowałem zostać do środy ale zobaczymy... Z Wiktorem ustawiłem się na wspólną podróż tylko w jednym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Wyszło na to, że jadę autem. Jeżeli ktoś z okolic Swiętochłowic chce się zabrać, to zapraszam. Wracam zaraz po walnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) Ruszam z Krakowa w sobotę rano. mam wolne miejsca. Wracam w niedzielę. poprawiłem , bo źle policzyłem Edytowane 9 Lutego 2011 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja też się zjawię, jade autem z Opola w sobote rano, wracam w niedziele w miarę wcześnie, jeśli ktoś chce się zabrac mam wolne miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja też podjadę, tym razem bez noclegu i z bajtlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja jadę w sobotę rano, i mogę się trochę spóźnić, bo warunki drogowe zapowiadają nie najlepsze. Za to potem spędzę parę dni w Szczyrku, może ktoś ma ochotę na wspólne szusowanie po Skrzycznem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja jadę w sobotę rano, i mogę się trochę spóźnić, bo warunki drogowe zapowiadają nie najlepsze.Za to potem spędzę parę dni w Szczyrku, może ktoś ma ochotę na wspólne szusowanie po Skrzycznem? Czemu nie, a jazda wieczorna wchodzi w grę, czy mam brać urlop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Za to potem spędzę parę dni w Szczyrku, może ktoś ma ochotę na wspólne szusowanie po Skrzycznem? Może nie Skrzyczne, ale jakieś wieczorne jazdy mam w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie wiem jak jest w Szczyrku z nocnymi stokami, nie wiem czy są teraz czynne. Ale jeżeli tak, to ja chętnie, może być i Wiśle albo w Ustroniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 w szczyrku jest http://www.gat.pl/70.php bieńkula oświetlona (gat) w wiśle http://www.soszow.pl/index.html szoszów lub http://nowaosada.pl/ nowa osada a na rozruch polecam istebna http://zagron.istebna.org/pl/ (najtaniej z wymienionych i przyjemna atmosfera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A na piwo.org w temacie zebrania cisza :rolleyes: bo jeszcze dochodzimy do siebie po wycieczce do Konicka i degustacji w Gambicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 oo nawet kilku znam z twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A na piwo.org w temacie zebrania cisza :rolleyes: bo jeszcze dochodzimy do siebie po wycieczce do Konicka i degustacji w Gambicie Ale od wczorajszego popołudnia 10 postów i innych tematach wyklikałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Ale od wczorajszego popołudnia 10 postów i innych tematach wyklikałeś bo wspomnienia niedzielnego poranka są jeszcze zbyt świeże żeby myśleć co się tam działo a poza tym nie chcę dobijać tych co nie mogli z jakiś przyczyn niezależnych od nich przyjechać do Cieszyna opowiadaniami jak to cudownie było. (ale Ci którym się nie chciało niech żałują ) Edytowane 14 Lutego 2011 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Właśnie zrób może smaczek, bo teraz już nie wiadomo co sie tam działo na tym zebraniu członków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ale od wczorajszego popołudnia 10 postów i innych tematach wyklikałeś bo wspomnienia niedzielnego poranka są jeszcze zbyt świeże żeby myśleć co się tam działo a poza tym nie chcę dobijać tych co nie mogli z jakiś przyczyn niezależnych od nich przyjechać do Cieszyna opowiadaniami jak to cudownie było. (ale Ci którym się nie chciało niech żałują ) W sensie pozytywnym czy negatywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Pewno hotel zdemolowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 była mała zmiana względem zeszłego roku, nie było wycieczki bo browarze zamkowym, ze względu na wyjazd do Konicka, ale oczywiście o rezygnacji z degustacji. W przeciwieństwie do zeszłego roku gdzie piwo było serwowane prosto z leżakowni w 5 litrowych kolbach, w tym roku mieliśmy do dyspozycji nalewak z Brackim i 2 skrzynki Pale Ale. Było też nas więcej niż rok temu bo 36 sztuk z prawem głosu, ale kworum (44) nie udało się uzyskać więc zaczęliśmy o 12. Było parę nowych osób, w tym 2 miłośników cygar Samo zebranie zostało przeprowadzone szybko i sprawnie aby zdążyć na vlaka w już Czeskiej części Cieszyna. U Konicka mieliśmy okazję pić 3 gatunki piwa warzone na miejscu (jasne 11, ciemną 12 i bursztynowe 14) i spróbować miejscowej kuchni. Po kilku godzinach opróżniania kufli i talerzu, oraz zwiedzeniu lokalnego browaru (które to zwiedzanie w odwiedzających wzbudziło potrzebę rychłej przeprowadzki za południową granicę) udaliśmy się z powrotem do Polski. W hotelu tradycyjnie każdy wziął pod pachę to co miał i zebraliśmy się w jednym pokoju na wspólną degustację. Najciekawsze "eksponaty" przywiózł Kopyr, a mianowicie skrzynkę piw kupnych różnej maści, ale kilka lat po terminie ważności. Doświadczenie ciekawe, można było poznać trochę nowych smaków, odbyć czasem podróż historyczną (było kilka piw, które zniknęły już z rynku), ale np picia takiego 1,5 rocznego Ciechana bym, nie powtórzył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No ładnie kopyr chciał was wytruć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Samo zebranie zostało przeprowadzone szybko i sprawnie aby zdążyć na... Czyli prawie jak w Sejmie Edytowane 14 Lutego 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No ładnie kopyr chciał was wytruć? a Kopyr twierdzi że to specjalnie na moje życzenie, ale dziś myślę, że musiałem zostać źle zrozumiany niektóre z tych piw były całkiem, zwykle te o większym blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Przynajmniej bunkier przewietrzył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Samo zebranie zostało przeprowadzone szybko i sprawnie aby zdążyć na... Czyli prawie jak w Sejmie jakby odszpuntowanie beczki nastąpiło po zakończeniu zebrania to byśmy się w 15 minut wyrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Samo zebranie zostało przeprowadzone szybko i sprawnie aby zdążyć na... Czyli prawie jak w Sejmie jakby odszpuntowanie beczki nastąpiło po zakończeniu zebrania to byśmy się w 15 minut wyrobili Grunt to dobra organizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baha Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 I jak się wycieczka do browaru udała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi