anteks Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Myślę że z początkiem maja , zobaczymy może tez uda się odebrać konkursowe piwa na WWP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Będzie możliwość przekazania piw na GKPD podczas WWP we Wrocławiu , proszę tylko info co bym sie przygotował ze skrzynkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Przypominam podczas warsztatów jest możliwość przekazania piw na konkurs w Grodzisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na dniach będę do Ciebie wysyłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Gdyby znalazły się osoby zainteresowane przekazaniem piw na konkurs z terenu Śląska to byłaby taka możliwość 21.05.2011 na giełdzie birofiliów w Tychach. Prosiłbym jednak wcześniej o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Również w tym roku zwycięzca konkursu otrzyma 2-osobowy karnet do łaźni piwnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Również w tym roku zwycięzca konkursu otrzyma 2-osobowy karnet do łaźni piwnych Bosko, niestety obawiam się, że jeżeli o mnie chodzi jako, że to mój debiut w konkursie, to aby tam się dostać najpierw muszę się zapoznać z pozycja "Cennik" na ich stronie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A oto pozostali sponsorzy GKPD - WES -Homebrewing.pl -Browamator - Centrum Piwowarstwa - Piwodziej - Twój Browar Nagrodami są bony do realizacji w tych sklepach . Oczywiście mamy nadzieję że lista sie powiększy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A oto pozostali sponsorzy GKPD- WES -Homebrewing.pl -Browamator - Centrum Piwowarstwa - Piwodziej - Twój Browar Nagrodami są bony do realizacji w tych sklepach . Oczywiście mamy nadzieję że lista sie powiększy Nie licząc GCh, to Grodziski konkurs ma najbardziej wypasione nagrody w kraju. Gratulacje dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja również chwalę organizatorów (i przy okazji konkurs w Częstochowie również), bo zawsze i dyplom i fajne gadżety w ramach podziękowania za wsparcie otrzymujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ja również chwalę organizatorów (i przy okazji konkurs w Częstochowie również), bo zawsze i dyplom i fajne gadżety w ramach podziękowania za wsparcie otrzymujemy Nie licząc GCh, to Grodziski konkurs ma najbardziej wypasione nagrody w kraju. okay Gratulacje dla organizatorów. To może ja trochę przydziobię i powiem: To zasługa sponsorów którzy mimo coraz większej mnogości konkursów niezmiennie nas co roku wspierają. Za co dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Przypominam że na piwa czekamy do końca tygodnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Przypominam że na piwa czekamy do końca tygodnia ! a ile już dotarło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Przypominam że na piwa czekamy do końca tygodnia ! a ile już dotarło? Mam 6 i info o 4 wysłanych . SŁABO KOLEŻANKI I KOLEDZY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 o to w takiej sytuacji mam szansę na pierwsza dziesiątkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Kurde... Dobra. Pakuję flaszki do torby. Jutro wyślę. Chociaż... Nie wiem które wybrać To ze stycznia ma zdecydowanie za mało gazu, ostatnie butelkowałem 7 maja, więc do dojrzałości brak mu dobrych 4 tygodni. Nic. Coś wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) Kurde... Dobra. Pakuję flaszki do torby. Jutro wyślę. Chociaż... Nie wiem które wybrać To ze stycznia ma zdecydowanie za mało gazu, ostatnie butelkowałem 7 maja, więc do dojrzałości brak mu dobrych 4 tygodni. Nic. Coś wymyślę Ślij pracuję nad unikalnym upominkiem dla każdego :rolleyes: Edytowane 23 Maja 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Kurde... Dobra. Pakuję flaszki do torby. Jutro wyślę. Chociaż... Nie wiem które wybrać To ze stycznia ma zdecydowanie za mało gazu' date=' ostatnie butelkowałem 7 maja, więc do dojrzałości brak mu dobrych 4 tygodni. Nic. Coś wymyślę [/quote']Ślij pracuję nad unikalnym upominkiem dla każdego :rolleyes: No nic. Pójdzie młode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 No nic. Pójdzie młode. Browar Szapiw nadsyła baaaardzo młode i wygrywa , może to metoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Moje też pójdzie młode Przy rozlewie smak i aromat miało bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ja dziś z rana miałem olśnienie o grodzkim konkursie. Piwo też młode i szybko przywiezione. Kurnka, tylko przechmielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ja dziś z rana miałem olśnienie o grodzkim konkursie. Piwo też młode i szybko przywiezione. Kurnka, tylko przechmielone. Sprawdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ja dziś z rana miałem olśnienie o grodzkim konkursie. Piwo też młode i szybko przywiezione. Kurnka' date=' tylko przechmielone.[/quote']Sprawdzimy To przyznaję się bez bicia, przechmielony i za mało wędzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja, jak przybędę na konkurs to wezmę pozostawione 4 butelki zeszłorocznego mojego Grodzisza oraz kilka tegorocznego więc będzie można spróbować jak się smak zmienił. Zeszłoroczny Grodzisz zajął zaszczytne 15 miejsce czyli szału nie ma, ale wczoraj próbowałem i jest bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ktoś z Koleżanek i Kolegów wybiera się osobiście do Grodziska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi