elroy Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Kilka wakacyjnych fotek z Mazur Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Prawie jak u mnie, hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
thobeta Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Zdjęcia z jeziorem są rewelacyjne...aż zaduma chwyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 Prawie jak u mnie, hehe Szczerze zazdroszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 No ELROY ładne zdjęcia. Ja też się zajmuję fotografią od conajmniej 30 lat. Ale polecam stronkę mojego syna którego zaraziłem bakcylem fotografowania www.marcinkrysiak.pl Pozdrawiam JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 No ELROY ładne zdjęcia. Ja też się zajmuję fotografią od conajmniej 30 lat. Ale polecam stronkę mojego syna którego zaraziłem bakcylem fotografowania www.marcinkrysiak.pl Pozdrawiam JK Eee ja się nie zajmuję Pstrykam zupełnie wakacyjnie - nie jest to moje hobby prawdę mówiąc. ps: pozdrów syna - pokaźna i ciekawa galeria , życzę oczywiście sukcesów Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Dobra dobra ja zrobiłem dziesiątki tysięcy odbitek amatorskich zdjęć i wiem jak to wyglądało. Nie bądź taki skromny bo widać to Twoje spojrzenie na świat przez obiektyw aparatu JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 Może źle to ująłem - kiedyś dawno temu interesowałem się tą tematyką, ale jakoś zostało to na drugim planie i do dziś tak jest. Sięgam po aparat okolicznościowo niestety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 No to sięgaj dalej. W National Geographic chyba -napisałem niegramatycznie- podją, że 1 zdjęcie na 30 000 nadaje się dla nich do druku. No to tylko pstrykać. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Prawie jak u mnie' date=' hehe [/quote']Szczerze zazdroszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 17, 2008 Author Share Posted July 17, 2008 Ehh Kiedyś się tam przeprowadzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Spiesz się z kupnem działki. Wrocławiaki wykupują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 18, 2008 Author Share Posted July 18, 2008 Spiesz się z kupnem działki. Wrocławiaki wykupują. Zanim uzbieram, to będą już czasy jak wrocławiakom się znudzi i będą sprzedawać A poważnie - ciekawe dlaczego akurat ludność z Wrocławia Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Bo mają blisko. Wokół Wrocka działki drogie. A tu na wsi, pod lasem można wychaczyć w miare tanie. Narazie przyjeżdzają na weekendy a po przejściu na emryturę przenosza się na stałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Ale elroy chyba się wybiera w kierunku północnym, a nie zachodnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 18, 2008 Author Share Posted July 18, 2008 Ale elroy chyba się wybiera w kierunku północnym, a nie zachodnim. Konkretnie tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Ale elroy chyba się wybiera w kierunku północnym, a nie zachodnim. Zawsze może zmienić kierunek Tam na połnocy jest zimno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts