elroy Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Kilka wakacyjnych fotek z Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Prawie jak u mnie, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Zdjęcia z jeziorem są rewelacyjne...aż zaduma chwyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Prawie jak u mnie, hehe Szczerze zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 No ELROY ładne zdjęcia. Ja też się zajmuję fotografią od conajmniej 30 lat. Ale polecam stronkę mojego syna którego zaraziłem bakcylem fotografowania www.marcinkrysiak.pl Pozdrawiam JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 No ELROY ładne zdjęcia. Ja też się zajmuję fotografią od conajmniej 30 lat. Ale polecam stronkę mojego syna którego zaraziłem bakcylem fotografowania www.marcinkrysiak.pl Pozdrawiam JK Eee ja się nie zajmuję Pstrykam zupełnie wakacyjnie - nie jest to moje hobby prawdę mówiąc. ps: pozdrów syna - pokaźna i ciekawa galeria , życzę oczywiście sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dobra dobra ja zrobiłem dziesiątki tysięcy odbitek amatorskich zdjęć i wiem jak to wyglądało. Nie bądź taki skromny bo widać to Twoje spojrzenie na świat przez obiektyw aparatu JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Może źle to ująłem - kiedyś dawno temu interesowałem się tą tematyką, ale jakoś zostało to na drugim planie i do dziś tak jest. Sięgam po aparat okolicznościowo niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No to sięgaj dalej. W National Geographic chyba -napisałem niegramatycznie- podją, że 1 zdjęcie na 30 000 nadaje się dla nich do druku. No to tylko pstrykać. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Prawie jak u mnie' date=' hehe [/quote']Szczerze zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ehh Kiedyś się tam przeprowadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Spiesz się z kupnem działki. Wrocławiaki wykupują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Spiesz się z kupnem działki. Wrocławiaki wykupują. Zanim uzbieram, to będą już czasy jak wrocławiakom się znudzi i będą sprzedawać A poważnie - ciekawe dlaczego akurat ludność z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Bo mają blisko. Wokół Wrocka działki drogie. A tu na wsi, pod lasem można wychaczyć w miare tanie. Narazie przyjeżdzają na weekendy a po przejściu na emryturę przenosza się na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ale elroy chyba się wybiera w kierunku północnym, a nie zachodnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ale elroy chyba się wybiera w kierunku północnym, a nie zachodnim. Konkretnie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ale elroy chyba się wybiera w kierunku północnym, a nie zachodnim. Zawsze może zmienić kierunek Tam na połnocy jest zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi