misiuzeb Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Powiem tak dla ludzi nie kształconych w tych klimatach, ten test jest troszkę bez sensu, bo 3/4 albo i więcej odpowiedzi po prostu się zgaduje. Nie jest to zestaw pytań dla przeciętnego Kowalskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chełek Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wypełniłem. Myślę, że ciekawym może się okazać wynik ankiety - korelacjia BMI z wiedzą o otrębach Prosiłbym o zamieszczenie jakiejś sumarycznej informacji po skończonych badaniach, celem zaspokojenia ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Moje dziecię studiuje dietetykę na specjalizacji klinicznej. To ma jakiś związek z obiadami w szpitalu? Wypełnione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 To ma jakiś związek z obiadami w szpitalu? Nie tylko Oczywiście posumowanie ankiety ukaże się zaraz po opracowaniu wyników . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Również wypełniłem. Mój stosunek wzrostu do wagi chyba spowoduje palpitacje serca u Twojej córki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Cześć Mój stosunek wzrostu do wagi chyba spowoduje palpitacje serca u Twojej córki spoko - do Twojego wpisu nie dojdzie, padnie wcześniej przy moim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Też wypełniłem. Ale pytania to "masakra" - w większości strzelałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 chyba nie było takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Zrobione. Powiem szczerze, myślałem że moja wiedza na temat błonnika jest na nieco wyższym poziomie. W każdym razie była to pouczająca ankieta, teraz już nikt nie zaskoczy mnie pytaniem co to jest proliferacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wypełniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja też, ale pytania hardkorowe, jak na egzaminie z podstaw żywienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Poszło, acz z trudem. Końcowe pytania były najłatwiejsze. W większości moja odpowiedź brzmiała "nigdy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Moim zdaniem te na początku były najłatwiejsze Edytowane 10 Lutego 2011 przez 19Mateusz87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja już wczoraj wypełniłem, znalazłem na banici.eu Kurnka, tylko co to ten błonnik-ma coś wspólnego z jakąś błoną czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 zrobione, ale przyznam ze nie ręczę czy dobrze :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wypełniłem, całkiem ciekawe:okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Wypełnione, no to biegnę do sklepu po otręby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Także wypełniłem. Po co kupować otręby, lepiej zrobić chleb z dodatkiem młóta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi