Gabi Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Szanowne forumowicze! :) Dobiega czas kiedy moje dziecię kończy edukację na poziomie licencjackim i czas napisać pracę. W związku z tym będę niezmiernie wdzięczna za wypełnienie poniższej ankiety, która jest badaniem potrzebnym do napisania tejże pracy. Temat ankiety to "Wiedza i zastosowanie w diecie błonnika pokarmowego oraz częstotliwość spożycia produktów o wysokiej zawartości błonnika" http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/3105/ Ankieta jest anonimowa. Z góry wszystkim dziękujemy za pomoc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarin Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ankieta niczym jakiś egzamin z którejś z dziedzin biologi a nie test dla przeciętnego zjadacza.. otręb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 a taki zachęcający tytuł wypełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Kurde wyszło mi, że za tydzień umrę Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwl Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 a co studiuje ? również wypełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmur Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Wypełnione, choć większość strzelałem niestety błonnik nie jest moją specjalnością Link to comment Share on other sites More sharing options...
henry Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Oj coś mi się zdaje, że trzeba będzie młóto zacząć jeść.. wypełniłem też.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Taki stres na wieczór jest nie wskazany, trzeba przepłukać umysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
kretu Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ja nie wypełniłem do końca bo połowę bym strzelał albo szukał w internecie. Może by dodać odpowiedz nie wiem bo tak wyniki mogą być niespecjalnie wiarygodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil_s1 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 wypełnione, ale przyznam, że nie mam pojęcia o co chodziło w niektórych pytaniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmur Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 (edited) Ja nie wypełniłem do końca bo połowę bym strzelał albo szukał w internecie. Może by dodać odpowiedz nie wiem bo tak wyniki mogą być niespecjalnie wiarygodne Temat ankiety to " Wiedza o błonniku, jego zawartości w diecie i właściwościach." więc raczej bada ona co o błonniku wie ankietowany a nie to czym jest i jak działa błonnik (bo to wiadomo a przynajmniej można to znaleźć w wiarygodnych źródłach). Więc raczej szukanie po internecie odpowiedzi zamiast strzelania zaburzy wiarygodność badania. Edited February 9, 2011 by Marmur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 (edited) Moje dziecię studiuje dietetykę na specjalizacji klinicznej. Dziękujemy za juz wypełnione ankiety i zapraszamy innych do zmierzenia się z tym trudnym i bolesnym doswiadczeniem :) Edited February 9, 2011 by Gabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 E tam, nie takie trudne Link to comment Share on other sites More sharing options...
klisz Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 No brakowało mi odpowiedzi "nie wiem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z_bychu Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Wypełnione a czy bzdury nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryush Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Wypełnione:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 (edited) Taki stres na wieczór jest nie wskazany, trzeba przepłukać umysł E tam stres... Od 10 dni mam gorszy... A swoją drogą jak można zadawać pytanie o wagę? Dobrze, że nie pytano o obwód w pasie, bo ostatnio nie doszacowałem go o 10 cm... No i wypełniłem Edited February 9, 2011 by Tomek-Pasieka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwl Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 o, to mamy z córką wspólne zainteresowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu_k Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Też wypełniłem. Dobrze odpowiedziałem tylko na pytania dot. tego co jem i ile mam wzrostu. Reszta - strzelałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomX Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Poszło, parę rzeczy wiedziałem ale większość mnie zagięła Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Też wypełniłem. Mam nadzieję, że nie przerazi ich moja waga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
havran1 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Zrobione! Odpowiedzi raczej na wyczucie. Okazuje się że niewiele wiem na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Cześć I ja wypełniłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 wypełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Wypełnione. Tylko jak ?? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts