Siekier Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 (edited) Witam wszystkich piwowarów, jutro rozlewam pierwszy brewkit Bardzo fajne i przyjazne dla użytkownika forum, na pewno zabawię tu dłużej. Pozdrawiam Edited February 23, 2011 by Siekier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Bardzo fajne i przyjazne dla użytkownika forum Muszę Cię wyprowadzić z błędu Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości Witam i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 JAJSKI Cię już przywitał. Więc napiszę krótko - Witam i czytaj, czytaj i czytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekier Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Czytam, czytam, czytam Swoją drogą, to zapraszam też do mojego serwisu -> KLIK! Zastanawiam się oczywiście nad warzeniem piwa w warunkach Postapo, ale czytałem gdzieś o browarnictwie sprzed kilkunastu wieków, więc pewnie coś takiego to będzie. No ciekawe czy uda się to połączyć (...)Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości (...) A nie można czasem zasmakować tego co się uwarzyło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
binio Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 A nie można czasem zasmakować tego co się uwarzyło? Nie można. TRZEBA Witam i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Witaj i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmur Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Witam, Edited February 24, 2011 by Marmur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Witam zachęcam do warzenia, sama przyjemność a późniejsza degustacja swojego dzieła to poezja Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Są nawet tacy co wcześniej uwarzone piwa wylewają w kanał by mieć miejsce w butelkach na nowe warki... Ale to margines Warz spokojnie, pij z umiarem Witam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 I ja witam, Czy już w palnach masz zacieranie? Bardzo fajne i przyjazne dla użytkownika forum Muszę Cię wyprowadzić z błędu Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości Witam i pozdrawiam. Jejski, czy Ciebie już wygnali, bo nie pamiętam być się coś napalał ostatnio z tym warzeniem tylko opuściłeś się okropnie w tym co lubisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sn_phoenix Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Powitać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Jejski, czy Ciebie już wygnali, bo nie pamiętam być się coś napalał ostatnio z tym warzeniem tylko opuściłeś się okropnie w tym co lubisz. No właśnie nie mam gdzie warzyć, a do kuchni już nie chcę z kegami się przenosić. Czekam aż na ogródek będę mógł puścić wodę i do roboty. Wiosna i lato będzie na remont zimowej warzelni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekier Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 Jeszcze mam takie pytanie - kiedy założyć wątek w Zapiskach piwowarów domowych? Wrzucać to najlepiej wg jakiegoś schematu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Jeszcze mam takie pytanie - kiedy założyć wątek w Zapiskach piwowarów domowych? Wrzucać to najlepiej wg jakiegoś schematu? Załóż w dowolnym momencie. Najlepiej przejrzyj sobie zapiski naszych piwowarów i sam wybierz swój styl w jakim chcesz je prowadzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janik15 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekier Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 O kurcze, nie starczyło mi butelek i wziąłem 5l baniak, żeby zlać resztę, ale najwyraźniej moje szczury go przegryzły Dobry początek O dziwo... piwo wydaje się ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts