Jump to content

Witam :)

Siekier

Recommended Posts

Czytam, czytam, czytam :lol: Swoją drogą, to zapraszam też do mojego serwisu -> KLIK! Zastanawiam się oczywiście nad warzeniem piwa w warunkach Postapo, ale czytałem gdzieś o browarnictwie sprzed kilkunastu wieków, więc pewnie coś takiego to będzie. No ciekawe czy uda się to połączyć :lol:

(...)Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości :) (...)

A nie można czasem zasmakować tego co się uwarzyło? :lol:

Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć.

Są nawet tacy co wcześniej uwarzone piwa wylewają w kanał by mieć miejsce w butelkach na nowe warki...

Ale to margines :)

Warz spokojnie, pij z umiarem :D

Witam serdecznie.

I ja witam,

Czy już w palnach masz zacieranie?

Bardzo fajne i przyjazne dla użytkownika forum

Muszę Cię wyprowadzić z błędu :) Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości :D Witam i pozdrawiam. :)

Jejski, czy Ciebie już wygnali, bo nie pamiętam być się coś napalał ostatnio z tym warzeniem tylko opuściłeś się okropnie w tym co lubisz.

Jejski, czy Ciebie już wygnali, bo nie pamiętam być się coś napalał ostatnio z tym warzeniem tylko opuściłeś się okropnie w tym co lubisz.

No właśnie nie mam gdzie warzyć, a do kuchni już nie chcę z kegami się przenosić. :D Czekam aż na ogródek będę mógł puścić wodę i do roboty. Wiosna i lato będzie na remont zimowej warzelni.

Jeszcze mam takie pytanie - kiedy założyć wątek w Zapiskach piwowarów domowych? Wrzucać to najlepiej wg jakiegoś schematu?

Załóż w dowolnym momencie. Najlepiej przejrzyj sobie zapiski naszych piwowarów i sam wybierz swój styl w jakim chcesz je prowadzić.