Siekier Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Witam wszystkich piwowarów, jutro rozlewam pierwszy brewkit Bardzo fajne i przyjazne dla użytkownika forum, na pewno zabawię tu dłużej. Pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2011 przez Siekier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Bardzo fajne i przyjazne dla użytkownika forum Muszę Cię wyprowadzić z błędu Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości Witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 JAJSKI Cię już przywitał. Więc napiszę krótko - Witam i czytaj, czytaj i czytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekier Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Czytam, czytam, czytam Swoją drogą, to zapraszam też do mojego serwisu -> KLIK! Zastanawiam się oczywiście nad warzeniem piwa w warunkach Postapo, ale czytałem gdzieś o browarnictwie sprzed kilkunastu wieków, więc pewnie coś takiego to będzie. No ciekawe czy uda się to połączyć (...)Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości (...) A nie można czasem zasmakować tego co się uwarzyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 A nie można czasem zasmakować tego co się uwarzyło? Nie można. TRZEBA Witam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 (edytowane) Witam, Edytowane 24 Lutego 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam zachęcam do warzenia, sama przyjemność a późniejsza degustacja swojego dzieła to poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Są nawet tacy co wcześniej uwarzone piwa wylewają w kanał by mieć miejsce w butelkach na nowe warki... Ale to margines Warz spokojnie, pij z umiarem Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 I ja witam, Czy już w palnach masz zacieranie? Bardzo fajne i przyjazne dla użytkownika forum Muszę Cię wyprowadzić z błędu Tu trzeba warzyć, warzyć, i jeszcze raz warzyć. Nie ma litości Witam i pozdrawiam. Jejski, czy Ciebie już wygnali, bo nie pamiętam być się coś napalał ostatnio z tym warzeniem tylko opuściłeś się okropnie w tym co lubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jejski, czy Ciebie już wygnali, bo nie pamiętam być się coś napalał ostatnio z tym warzeniem tylko opuściłeś się okropnie w tym co lubisz. No właśnie nie mam gdzie warzyć, a do kuchni już nie chcę z kegami się przenosić. Czekam aż na ogródek będę mógł puścić wodę i do roboty. Wiosna i lato będzie na remont zimowej warzelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekier Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jeszcze mam takie pytanie - kiedy założyć wątek w Zapiskach piwowarów domowych? Wrzucać to najlepiej wg jakiegoś schematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jeszcze mam takie pytanie - kiedy założyć wątek w Zapiskach piwowarów domowych? Wrzucać to najlepiej wg jakiegoś schematu? Załóż w dowolnym momencie. Najlepiej przejrzyj sobie zapiski naszych piwowarów i sam wybierz swój styl w jakim chcesz je prowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik15 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekier Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 O kurcze, nie starczyło mi butelek i wziąłem 5l baniak, żeby zlać resztę, ale najwyraźniej moje szczury go przegryzły Dobry początek O dziwo... piwo wydaje się ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi