MaszynaDoPiwa Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich na forum. Jako że jestem tu nowy,to proszę o cierpliwość oraz wyrozumiałość. Mam nadzieję ze wspólnie miło spędzimy tutaj czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Może coś więcej o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Może coś więcej o sobie O tak tak, nie warto być incognito edit: pozwoliłem sobie skrócić nazwę użytkownika i wyrzucić to .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam na forum Uzupełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To profil założony na pewno w celach reklamowych, świadczy o tym końcówka nicka usunięta przez Elroya. Co najlepsze użytkownik posiada ponoć 6 postów a w rzeczywistości 2, więc 4 zostały skasowane ale zaliczone przez skrypt forum. Elroy, jakaś luka w forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi