wena Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów. Najważniejsze gratulacje dla ADAMA. Wszystko zorganizował perfekcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Wszystkim dzięki za fajne spotkanie.Adam ! Dzięki. Gratulacje dla laureatów konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Serdeczne gratulacje dla Codera, jak też i pozostałym laureatom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów i wszystkich uczestników konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów, szczególnie dla zwycięzcy Piotra . Pudło dla mnie to miłe zaskoczenie, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Dziękuję, cieszę się bardzo z sukcesu - pierwsze złoto po dwóch latach posuchy. Gratulacje dla laureatów: skybert: dziwię się, że dopiero teraz wywalczyłeś nagrodę, robisz świetne piwa. Piw zgody dawno nie próbowałem, ale jak widzę trzyma równy poziom. Poziom konkursu musiał być wysoki, bo próbowałem kilka znakomitych dubli wysyłanych na konkurs i wyrażam zdziwienie, że nie zmieściły się na podium - pewnie było za ciasne. Tym bardziej mnie cieszy sukces mojego piwa. Tak, to był Fokker, ostatnia wersja, przepis jest w moich zapiskach w odnośnym dziale. Edytowane 14 Listopada 2011 przez coder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulację dla zwycięzców!! Tradycyjnie poproszę o receptury laureatów, celem wpisania na wiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Również gratuluję laureatom z Piotrem na czele. Dziękuję Adamowi za organizację oraz Jackowi za pokaz warzenia, sponsorom za nagrody. Cieszę się, że mogłem się z Wami spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla zwycięzców Finałowe piwa ocenialiśmy z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tradycyjnie poproszę o receptury laureatów, celem wpisania na wiki. Mogę sam dopisać, tylko powiedz jak to się robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tradycyjnie poproszę o receptury laureatów' date=' celem wpisania na wiki.[/quote']Mogę sam dopisać, tylko powiedz jak to się robi? w wolnej chwili napiszę Ci instrukcję na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów! Szacunek dla komisji sędziowskiej. Brawa dla Pierona jako organizatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Tradycyjnie poproszę o receptury laureatów' date=' celem wpisania na wiki.[/quote']Mogę sam dopisać' date=' tylko powiedz jak to się robi?[/quote'] w wolnej chwili napiszę Ci instrukcję na PW Jest o tym w pomocy na wiki. Edytowane 14 Listopada 2011 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mogę sam dopisać' date=' tylko powiedz jak to się robi?[/quote'] w wolnej chwili napiszę Ci instrukcję na PW Jest o tym w pomocy na wiki. akurat wysyłałem Ci na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla Piotra i dla pozostałych medalistów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratulacje dla Laureatów! W pierwszej piątce trzech stolycznych. Staś, czy to ten dubbel, którego ostatnio oceniałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Gratuluję laureatom i tak samo Adamowi za organizację konkursu i spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Staś, czy to ten dubbel, którego ostatnio oceniałem? Tak Krzysiu, to to piwo. Edytowane 14 Listopada 2011 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Krzysiek Ty to masz smak i to mi się podoba. Jak już piwa spróbujesz to wyłaniasz zwycięzców, GCH brawo - + dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dzięki wszystkim uczestnikom impreza była przednia. Ja latałem to tu to tam ale wybaczcie. Co do kolejnej imprezy pewne nawyki musimy zmienić i tak: - wrzucamy butelki do kosza (kosz się znajdzie) bo jak widział właściciel lokalu tą ilość pustych butelek to nie mógł uwierzyć własnym oczom, a my w sumie tylko degustowaliśmy; - kolejna sprawa to wybór danej kategorii już na kolejną III edycję. Niech LUD się wypowie na ten temat a coś z tego wyjdzie. Na 100% musi być dolniak, bo to sezon na dolniaki oraz dajmy coś z siebie więcej więc jakaś wyższa poprzeczka. Pils się już opił, portery to jakaś rutyna więc czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 To może Dortmunder... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) To może Dortmunder... może, mnie to nie przekonuje..... Interesuje mnie pomysł na dolniaka ale z jajem. Coś co to wyróżnia z całości. Coś trochę mocniejszego ale nie aż tak np: Ice book, doopelbock. Edytowane 15 Listopada 2011 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wędzony doppelbock 20-26°Blg (tak żeby nie pokrywał się z żywcem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi