Jejski Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Na pewno wszyscy z Was grilowali kiełbasę, ale nie wszyscy w ten sposób. Bardzo prosta metoda na urozmaicenie sobie zakąski do piwa. Przekładamy na patyczku kawałki kiełbasy boczkiem, słoniną, cebulką, papryką kawałkiem cukini, lub czymkolwiek innym znalezionym w lodówce. Mój ulubiony zestaw to taki jak na zdjęciach , kiełbasa-cebula-boczek-cebula-kiełbasa itd. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 W ten sposób kielbasy jeszcze nie grilowałem, ale dzisiaj napewno skorzystam z tej propozycji, a poza tym życzę wszyskim forumowiczom miłego letniego grilowania oczywiscie przy piwku:beer: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 A znam ten sposób! Coś pysznego. Polecam! Tylko dlaczego od 2 lat, w tygodniu jest zawsze pogoda, a w weekendy, gdy człowiek chce pojechać na cudowne Podbeskidzie pogrillować z rodziną, to zawsze pogoda nijaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Szaszłyk rzeczywiście pierwsza liga. Co do pogody to się zgadzam, dzisiaj byłem rano na rybach od godz. 4 do 12, ale do 8,30 pięknie lało za to efekty całkiem fajne. Próbowałem dodac zdjęcie z wynikiem wędkowania ale lipa, podałem ścieżkę dostępu, niby wszystko poszło ok. a zjęcia jak nie było tak nie ma. Pomocy Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez ro_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Próbowałem dodac zdjęcie z wynikiem wędkowania ale lipa, podałem ścieżkę dostępu, niby wszystko poszło ok. a zjęcia jak nie było tak nie ma.Pomocy Zapewne zdjęcie ma za duży rozmiar. W mojej sygnaturze masz linka jak to zrobić krok po kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Dzięki Elroy, nie sprawdziłem rozmiaru. Za szybką pomoc ode mnie K+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nie znam się na rybach za dobrze - to szczupaki ? (jak nie, to mi K- nie rób ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Troche upaprane w glinie, ale szczupaki, jeden 65cm (2,5kg) drugi 52cm(nie ważony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nie radzę grilować peklowanej kiełbasy. Związki azotu podgrzane do powyżej 140 stopni to trucizna. Do takich szaszłyków bezpiecznij dla zdrowia jest użyć białej kiełbasy. Najlepiej jakby była to kiełbaska własnej roboty. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się