maciek1221 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kurcze fajne, aż się wybiorę do bierdry. Szkoda tylko, że pojemność 300ml a nie 500... Piotrek, w której biedrze kupowałeś, jaka ulica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Są i 400ml. Te drugie od prawej na górze ze zdjęcia. I cena dotyczy 2 szklanek bo tyle jest w komplecie. Kupiłem, grube szkło, dobrze się pije :-) Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Aaa, no to jak 2 sztuki to od razu lepiej, bo w markopolu na wojciechowskiej są podobne ceny chyba, a szklanki 500ml. Interesują mnie raczej takie pokale/kufle na stouta, wysokie szklanki już mam. Dzisiaj robię wycieczkę po 4 szklanki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 W Biedronce szkło do piwa? To niezgodne z duchem craftu . Nie dość, że sprzedają marne piwa w objętości 500ml+, to jeszcze szkła nie potrafią dobrać... Żeby nie mieć w ofercie objętości na pół litra . Szkło jest całkiem całkiem, dość grube i stabilne. Chociaż w Tesco czy w Ikea też można znaleźć odpowiednie szkło >500ml i w niższej cenie. Ot, w IKEA ostatnio było (i chyba nadal jest) promocja na małe szklaneczki 170ml (4zł za 6szt) - świetne do degustacji w kilka osób, a w Tesco kupowałem grubego nonica za 2,70/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 wiem wiem srebrną łopate dostane ale dziś w Biedronce znalazłem takie szkło w dobrej cenie. Dzięki Ci, dobry człowieku Włąśnie zaopatrzyłem się w komplet uroczych tulipków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kurcze fajne, aż się wybiorę do bierdry. Szkoda tylko, że pojemność 300ml a nie 500... Piotrek, w której biedrze kupowałeś, jaka ulica? przy Wieniawskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kurcze fajne, aż się wybiorę do bierdry. Szkoda tylko, że pojemność 300ml a nie 500... Do marcowego jest kufel 500ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) a w Tesco kupowałem grubego nonica za 2,70/szt. A w którym tesco? Ja w Lublinie znalazłem tylko shakery pakowane po 4 sztuk za 10zł. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez PiotrekU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indianin666 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dziś w biedronce (Warszawa - Korotyńskiego) zauważyłem szkło do piwa - to samo co było na początku czerwca. Obecnie w promocji 50% czyli za komplet 2 szklanek/kufli 2,99zł. Jak dla mnie cena spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pod koniec czerwca też było w tej cenie. Jak ktoś gdzieś jeszcze trafi to kupować bo są fajne :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi