Porter Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Uważam, Rze, ten tygodnik trzyma jak na razie formę. Na jakimś zlocie piwowarskim siądę se, jacer blisko Ciebie. Widzę, że mamy zbieżność światopoglądową. Będzie o czym gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ostrzegam- oglądam TVN i czytuję Gazetę Wyborczą Nie martw się, to jest uleczalne Arek (G) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ostrzegam- oglądam TVN i czytuję Gazetę Wyborczą Nie martw się' date=' to jest uleczalne [/quote'] A skoro tak nie w temacie piszecie to w kwietniu przeżyłem dramat. Zakwaterowali Weronikę w pokoju z fankami polsatu. Telewizor ruszał rano i kończył wieczorem. Blok popołudniowy był dla mnie kosmiczny. Detektyw jakiś, z życia wzięte, czy jak się to nazywało. Rany! Do tej pory uważałem, że TVN nie jest stacją miernych lotów, ale polsat (którego w domu nie mam) przebił wszelkie moje wyobrażenia. Inna sprawa, że prawie w ogóle nie oglądam telewizji. Jeśli w ciągu tygodnia zbierze mi się 1 godzina to jest dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 To się ciesz, że nie masz Vivy lub innego MTV (z muzyką mają niewiele wspólnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Vivę mam. Całe szczęście jest także RebelTV albo Persian Music Channel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 a ja nie chcę ciastek,chciałbym ostro wyruchać piekarza (to na marginesie rze czy gw ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 a ja nie chcę ciastek,chciałbym ostro wyruchać piekarza (to na marginesie rze czy gw ) a ja przypominam o czym jest ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 ...a ja się ze 3 godziny produkowałam i doczekałam się podsumowania Dobrze chociaż że o piwowarstwie domowym w ogóle wspomnieli i z tego chyba należy się cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi